Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Willslake

Willslake is weer een plaatje waar Fransekarpers trots op is. Een ideale plek om heerlijk met het gezin tot rust te komen en toch lekker bezig te zijn. Maar niet alleen voor gezinnen, ook voor echtparen, (meerdere) koppels of vriendengroepen is het hier goed en luxe (vis)vakantie vieren.

Het water ligt in de regio Limoges en heeft naast viswater, een tafeltennis, biljart, (klein) zwembad, basket voor basketbal en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We zeggen, lees het allemaal maar eens goed door.

Previous slide
Next slide

Visvakantie? Sorry geen tijd voor, hier kan je een druk schema hebben met alle andere verleidingen die er zijn, lees maar eens door

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Het huis is ingericht voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers waarvan 3 slaapkamers tweepersoons bedden hebben. Een kinderbedje en kinderstoel behoort tot de mogelijkheden.

Op aanvraag (tegen een kleine extra vergoeding) is het mogelijk om 10 personen te komen. Deze extra personen moeten dan wel slapen op de Mezzanine.

Een accommodatie met alles er op en eraan en geschikt voor grote gezelschappen. Het is dus mogelijk met twee of zelfs drie families te komen.

De eigenaren wonen niet in de buurt, die zult u niet zien, ter plekken is er een contact persoon (Engelstallig) die dagelijks even komt kijken en die u kunt benaderen bij problemen.

Het terrein is compleet afgesloten, 24 uur voor uw vakantie begint ontvangt u een SMS met daarin de toegangskode van het hek die voor uw week aangemaakt is.

Let wel op, allemaal vissen lukt hier dus niet, het water is niet het grootste maar heeft wel grote bewoners.

We lopen even door de ruimtes heen en zien een zithoek, grote eethoek in de open keuken. Een bijkeuken, een garderobe, 2 slaapkamers en een badkamer. En dan hebben we het alleen nog over de begane grond.

Op de verdieping, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en Mezzanine.

In de kelder is nog een gamesroom (meer info bij overige informatie).

 

Previous slide
Next slide

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op

 • Maart/ April/Oktober 2021 € 1600-
 • Mei 2021 € 1710,-
 • Juni 2021 € 1900,-
 • Juli uitverkocht
 • Augustus € 2130,-
 • September € 1710,-
 • November 2021 € 1230,-
 • 8 personen
 • €200,- borg (groep met alleen mannen € 300,-)
 • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van € 350,-
 • 16 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Willslake?

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl