Willow Lake

Stuart en Maxime hebben samen met hun zoon de grote stap genomen en zijn sinds Juni 2020 de trotse eigenaren van Willow Lake in Frankrijk. De beveiligingswereld is ingeruild voor een mooi meer van 1 HA met een mooie accommodatie. Stuart heeft zijn eigen winkeltje in hengelsport materiaal al geopend, dus komt u iets te kort of bent u iets vergeten, het kan ter plekke aangeschaft worden.

Naast een echt Frans huis met van die geweldig mooie balken en dikke muren heeft het meer een werkelijk adembenemd karper bestand.

Previous
Next

Vissen op karper en meerval hier is een feestje, een meer zoals het bedoeld is, leleievelden, struiken en overhangende bomen, en….. een geweldig bestand

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Dit is zo een frans huis waar je verliefd op wordt, enrom dikke muren (blijft lekker koel als het warm is, en houdt het warm als het koud is), je hebt de neiging om de hele tijd omhoog te kijken naar de mooie oude balken.

Er kunnen zes personen slapen, verdeeld over 3 slaapkamers, de bedden zijn opgemaakt als u aankomt maar u dient zelf handdoeken mee te nemen. En dan die haard, stel je nou toch eens voor het is wat kouder, de haard gaat aan, er komt een wijntje op tafel, hoe kan je dan weer gaan vissen?

De keuken is van alle gemakken voorzien, van vaatwasser tot wasmachine en alle mogelijke potten en pannen om te koken. In zo een accommodatie spreekt het voor zich dat u kunt koken (electrisch) en dat er voldoende kopjes, mokken en glazen zijn.

Op het terras staat een BBQ voel u vrij om deze te gebruiken. En de koffie wordt geserveeerd in de ochtend op het terras (u dient dit echter wel zelf te doen).

De “ouderslaapkamer” heeft een eigen badkamer, maar er is natuurlijk nog een badkamer.

Kortom, een ideale plek om uw (vis)vakantie door te brengen met winkels op tien autominuten rijden in een plaats met een aantal goede restaurants.

Natuurlijk mag u ook hier nachtvissen vanuit uw bivy, deze keuze laten we graag aan u over.

 

 

 

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €1600,- per week
  • 6 personen (maximaal 3 vissers).
  • Binnen 1 week verwachten wij een aanbetaling van 20%
  • 8 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.
  • €200,- borg
  • Er is een babybedje aanwezig (indien er een kind onder de 3 jaar in het babybedje slaapt, dan mogen er 7 personen mee op de boeking.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Willow Lake?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief