Willow Lake

Stuart en Maxime hebben samen met hun zoon de grote stap genomen en zijn sinds Juni 2020 de trotse eigenaren van Willow Lake in Frankrijk. De beveiligingswereld is ingeruild voor een mooi meer van 1 HA met een mooie accommodatie. Stuart heeft zijn eigen winkeltje in hengelsport materiaal al geopend, dus komt u iets te kort of bent u iets vergeten, het kan ter plekke aangeschaft worden.

Over het water kan ik kort zijn, hier zwemt een schitterend bestand aan karper rond.

Previous
Next

Vissen op karper en meerval hier is een feestje, een meer zoals het bedoeld is, leleievelden, struiken en overhangende bomen, en….. een geweldig bestand

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Op een sprongetje afstand van de waterkant is afgelopen winter de nieuwe ruime accommodatie verbouwd met werkelijk aller er op en eraan om uw visvakantie een mooi feestje te maken.

Twee slaapkamers een ruime woonkamer met open keuken waar aan werkelijk alles gedacht is. Een terras met uitzciht op het water en natuurlijk een nette badkamer met wasbak, (regen) douche en toilet.

 

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €1600,- per week
  • 6 personen (maximaal 3 vissers).
  • Binnen 1 week verwachten wij een aanbetaling van 20%
  • 8 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.
  • €200,- borg
  • Er is een babybedje aanwezig (indien er een kind onder de 3 jaar in het babybedje slaapt, dan mogen er 7 personen mee op de boeking.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Willow Lake?

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief