Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Een lofzang Bois de Printemps

Inmiddels zijn we zelf 3 keer naar Bois de Printemps geweest, de eerste keer om kennis te maken en afspraken te mogen maken om ze te vertegenwoordigen. De tweede en derde keer om te vissen, termen als maagdelijk water, nog nooit gevangen vissen, leuke accommodatie en uitzichten over het water van boven de heuvel maken mij gelukkig. Het mooiste betaalwater in Frankrijk. Wil je meer lezen?

Je kan op karper-krant veel meer lezen…. dat doe je door hier te klikken

Heb je het gelezen? Er staat nog veel meer info op deze website…… de moeite waard om eens een uurtje rond te dwalen…

Wil je meer info over dit water dat via Fransekarpers is te boeken, lees dan hier en wees er op tijde bij voor 2022. Wie wil nou niet op een mooi water vissen van 2.4 Ha met vissen die werkelijk nog nooit gevangen zijn. En laat ik duidelijk zijn, dit zijn geen kleine visjes, we hebben tijdens ons bezoek in de paai echt enorm grote zware vissen zien zwemmen! Gevangen hebben we tot 19 kilo, vissen die nog nooit gehaakt zijn! Maar op zeker er zitten een aantal enorm grote zware vissen tussen, waar ikzelf niet eens een gewicht aan durf te hangen. Ik heb terugkoppeling gekregen van klanten in 2021 dat ze vis hebben zien zwemmen die tegen de 30 kg aanleunen! Dus wie durft!

Daarnaast is het een water met enorm veel natuurlijk voedsel, er mag dan ook alleen met freezer baits gevist worden. Dit kan jezelf meenemen, maar ook ter plekken van Dave (de eigenaar) kopen.

Mocht je vragen hebben over dit water, ligging, bestand, hoe te vissen dan ben je altijd welkom om via het contact formulier op de site je gegevens achter te laten.

Kortom, boek nu! Voor het te laat is, de kwaliteit van het gebodene versus de prijs is absoluut een aanrader!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief