Ultimate Lake

Rond het water staan 8 hardbivy’s, u kunt dus eventueel uw eigen bivy thuis laten en slapen in een hard bivy (houten schuurtje). Er zijn twaalf stekken gemaakt bij Ultimate Lake zodat er altijd vrije stekken aanwezig zijn. Vlak voor ons bezoek was er een spiegelkarper van 27 kilo gevangen en Mick had deze even in een bewaarzak laten liggen om deze vis aan ons te laten zien. Hij vertelde dat de zwaardere vissen keer op keer gevangen worden, soms komt de topvis wel 2 keer in de week op de kant.

Previous
Next

Waar de vis groot en sterk is. Je huurt het water exclusief al tot een maximum van 6 vissers maar er kunnen in totaal 10 personen mee. Vis tot 30 kg. meer dan 10 vissen zitten tussen de 28 en 30 kg!

– Rene, Fransekarpers.nl

Ultimatelake vissen op grote karper in Frankijk excluisef te boeken via www.fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

De faciliteiten zijn hier goed te noemen, een mooie woning aan de waterkant met 3 slaapkamers met elk een dubbel bed. In de keuken een wasmachine en een vaatwasser, grote oven, grote koelkast/vriezer, magnetron, ontbijtbar, fornuis, waterkoker. 

In de huiskamer een luxe leren bankstel, tv en een houtbrander. In het huis en rondom het meer is overal Wifi. De drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping en één heeft er een TV en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

 Op de begane grond een badkamer met ligbad, een aparte douche. U dient zelf handdoeken mee te nemen.

Ultimatelake vissen op grote karper in Frankijk excluisef te boeken via www.fransekarpers.nl

Prijzen

Het meer kost exclusief €2550,- per week met een maximum van 8 vissers met elk vier hengels.

De aanbetaling gaat in onderling overleg.

Foodpakket is te boeken deze dient cash betaald te worden ter plekke.

Tijdens ons eerste bezoek in oktober 2012 aan dit water waren we onder de indruk van het water en zijn faciliteiten. We hebben wel vier keer gevraagd of de 5 HA klopte want we kregen de indruk dat het water veel groter was dan de aangegeven afmetingen.

We spraken een aantal Engelse visser die hier jaarlijks terug komen om hun PR scherper te stellen. De mannen gaven aan dat zeker in het begin dat ze hier waren haast elke vis een nieuw PB voor ze betekende en dat nu ze jaarlijks terug komen nog steeds met een PB naar huis gaan. In de week dat wij er waren werd er door zes man gevist, een visser had tot op het moment dat wij er waren (Donderdag) 1 vis gevangen, de rest had er meer gevangen, waaronder 1 visser had er inmiddels 9 op de kant gehad. De heren gaven aan dat de meeste vissen in de vroege ochtenduren werden gevangen maar dat er ook zeker overdag vis op de kant kwam. De grote vissen komen wekelijks op de kant en deze zijn er allen uitgezet  op 25 pond in 2004 toen Mick het water heeft aangekocht. Jaarlijks doet hij het meer “netten” om zo de groei van de vissen bij te houden. Karper onder de 25 pond die hij dan tegen komt wordt eruit gehaald en verkocht aan andere wateren.

Door in het najaar en in de winter een uitgekiend voerprogramma samen te stellen blijven de vissen gestaag doorgroeien en de verwachting is dan ook dat de eerste vissen in 2013 de dertig kilo grens voorbij zullen gaan. Mick streeft ernaar om uiteindelijk een bestand over te houden van vissen die allemaal boven de 17 kg zijn.

De faciliteiten zijn hier goed te noemen, een mooie woning aan de waterkant met 3 slaapkamers met elk een dubbelbed. In de keuken een wasmachine en een vaatwasser, grote oven, grote koelkast/vriezer, magnetron, ontbijtbar, fornuis, waterkoker. In de huiskamer een luxe leren bankstel, Tv, een houtbrander. In het huis en rondom het meer is overal Wifi. De drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping en één heeft er een TV en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Op de begane grond een badkamer met ligbad, een aparte douche. U dient zelf handdoeken mee te nemen.

Dit water kan alleen exclusief afgehuurd worden, Mick denkt dat het beter is als er een groep is die elkaar kent, de verdraagzaamheid is dan groter.

 

 • Vissen mogen niet in bewaarzakken gedaan worden
 • Geen verbogen of weerhaakloze haken
 • Geen leadcore.
 • Maximaal 3 hengels per visser
 • Geen hengels onbeheerd achterlaten
 • Het maken van vuur is verboden
 • Verboden te zwemmen of waden in het meer.
 • Afval in afvalzakken doen.
 • Partikels zijn verboden
 • Alleen pellets die u van ons afneemt zijn toegestaan
 • Allen vers / bevroren aas (Geen houdbaarheid aas toegestaan)
 • Gebruik alleen schepnetten, weegzakken, onthaakmatten geleverd door het water
 • Geen roeiboten, maar voerboten zijn toegestaan
 • Geen gevlochten hoofdlijnen
 • Plaatselijke wildlife en natuur moet worden gerespecteerd
 • Hou de poort altijd gesloten
 • De start van je vakantie is op de dag van aankomst vanaf 12 uur

Interesse in Ultimate Lake?

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?