Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Temple sur Lot

In Le Temple Sur Lot ligt het domein van Jan en Nicole, na een grondige renovatie is Chez Jan et Nicole geopend in Mei 2019 en Fransekarpers mag ze vertegenwoordigen. Een gite geschikt voor 2 personen die op 5 meter van de rivier ligt. Jan en Nicole kunnen niet wachten om u te ontvangen en rond te leiden om deze geweldige locatie met zwembad. Het huis is van alle gemakken voorzien.

Previous
Next

Op een warme dag aan en in het zwembad met een goed glas donkerrode Cahorwijn met op de achtergrond de rivier. Een ideale setting in een rustige omgeving om te genieten van een welverdiende vakantie. De zon gaat onder, wordt het een romantische avond of moet je partner toch even die karper van 16 kg scheppen.

– Rene, Fransekarpers.nl

temple sur lot

Informatie

Accommodatie

Op het afgesloten terrein verblijf je in de gite naast de woning van Jan en Nicole, De gite is pas gerenoveerd en voorzien van alles wat een (vis)vakantie compleet maakt. We lopen even door de gite heen, een ruime woonkamer met een gezellig eetgedeelte en een open keuken. In de keuken een oven, elektrische kookplaat, afwasmachine, ijskast en een diepvries.

Vanaf de woonkamer loopt je zo het terras op met uitzicht over de rivier, natuurlijk staan hier tuinmeubelen. Naast de woonkamer ligt de slaapkamer met daaraan vast een badkamer met inloopdouche. In de entree is het toilet en nog een apart hok met de wasmachine. Natuurlijk is hier het internet goed voor elkaar en gratis en is er nederlandse satelliet televisie.

Voor het terras ligt de (vis)steiger en naast het terras is er een zoutwaterzwembad die half mei open gaat en half september weer dicht gaat.

Previous
Next

Prijzen

De prijzen per week variëren van €550 tot €850,- voor actuele prijzen raad ik U aan om het contact formulier hier onder in te vullen.

Borg: €150,-

Schoonmaak (verplicht): €50,-

Interesse in Le Temple Sur Lot?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief