Stacey's Place

U bent te gast bij Andrew en Francsca Stacey een geweldig koppel die besloten hebben om het jachtige leven van de grote stad in Engeland in te ruilen voor het leven in klein Frans dorpje samen de kinderen. Stacey’s Place is bij uitstek een plek om met de gehele familie naar toe te gaan. In ons bestand is dit het water wat het meest geboekt wordt door familie’s mede doordat er een aantal speeltoestellen en een trampoline staan. In de zomer maanden is er een zwembadje.

 

Previous
Next

Ik hou hiervan, vraag me niet waarom maar ik word altijd blij van dit water en de omgeving. Ideaal voor gezinnen door de mogelijkheid om te plonsen en vis heel veel vis. Voor de kinderen speeltoestellen en speelgoed aanwezig. Heb je de kippen al gevoerd vandaag?

– Rene, Fransekarpers.nl

stacey's place

Informatie

Accommodatie

Bij Stacey’s Place staat een ruime stacaravan voor 6 personen. Deze is van alle gemakken voorzien; een televisie, oven, tosti ijzer, toilet en douche.

Omgeving:  In landelijke omgeving langs een b weg midden tussen de weilanden een hele mooie rustieke omgeving.

Door de vele speeltoestellen is Stacey’s place de ideale familieplek. Naast het zwembad is er een trampoline, enige speeltoestellen en het nodige (buiten) speelgoed.

Daarnaast maken de kippen en de ezeltjes dit tot een geweldige plek!

Previous
Next

Prijzen

U huurt Stacey’s Place exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €850,- per week
  • 6 personen (maximaal 3 vissers).
  • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van €250,-
  • Het restant dient cash betaald te worden bij aankomst.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Stacey's Place?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief