Spruce Lake

In april 2018 opende Spruce Lake haar deuren. Bij deze mooie accommodate ontvanegn Mark & Alison U met alle liefde. Graag vertellen ze over het huis, land, water en wat er allemaal gedaan is om het te krijgen zoals het nu is. En geloof mij maar; tijdens ons bezoek waren wij enorm onder de indruk van het huis, water en de stekken. Een water met grote potentie, een eiland, lelievelden en overhangende bomen. Welke karpervisser wil hier nu niet neerstrijken?

Previous
Next

Een B&B met een karpermeer, of is het nou een karpermeer met een B&B. Je kunt de B&B boeken en vissen. Wil je een of meerdere nachten vissen, geen probleem. Je partner kan gewoon in de luxe B&B slapen en jij kan de volgende ochtend aanschuiven bij het heerlijke ontbijt. Ook dit is een (vis)vakantie

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een volledig ingericht huis voor zes personen  met onder andere centrale verwarming, een houtkachel, slaapkamer met dubbel bed, slaapkamer met twee losse bedden en in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en de handdoeken liggen al klaar. De slaapkamers hebben beiden een eigen badkamer met luxe douche.

De grote woonkamer is voorzien van een televisie (Engels) met dvd speler. In de keuken vindt U een eethoek voor zes personen, groot fornuis, dubbele koelkast mét vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. 

Deze accommodatie is voorzien van een tuin (met omheining), tuinmeubilair en wederom een tafel voor zes personen. In de tuin kunt U ook een barbecue vinden.

Previous
Next

Prijzen

Verblijf in bivy


€355,- per visser, per week
€180,- voor vissers tot 16 jaar
€120,- voor een niet-vissende gast
€1500,- exclusief afhuren met max. 5 visser

B&B

€70,- voor 1 persoon in de tweepersoonskamer (met ontbijt)
€80,- voor 2 personen in de tweepersoonskamer (met ontbijt)
€95,- voor 1 persoon in de familiekamer (met ontbijt)
€110,- voor 2 personen in de familiekamer (met ontbijt)
€120,- voor 3 personen in de familiekamer (met ontbijt)
€130,- voor 4 personen in de familiekamer (met ontbijt)

Midweken en (lange) weekends op aanvraag.

Wanneer u besluit om hier te boeken, dan dient binnen 1 week na de bevestiging 100 Euro per persoon betaald te zijn. Het restantbedrag dient 2 maanden voor vertrek op onze rekening zijn bijgeschreven. Wij vragen een borg van €30,- per persoon voor het gebruik van landingsnet en onthaakmat (verplicht).

Zorg wel zelf voor een annulering en reisverzekering, daar kunnen wij u niet aan helpen maar dit kan teleurstelling voorkomen.

We zijn enorm verheugd om deze locatie op Franse karpers te mogen aanbieden.

Komt u met u niet vissende partner, er zijn in het B&B 3 gastenkamers met in totaal wel 8 slaapplaatsen, zo kunt u een nachtje vissen en de volgende nacht bij uw vrouw verblijven in de B&B. Omdat Alison in Engeland gestudeerd heeft en werkzaam is geweest als kok is zijn in staat om aast een gezond ontbijt ook een lunch te verzorgen en indien gewenst kunt u ook ‘s avonds aanschuiven bij de maaltijden.

Komt u voor het vissen, dit paradijsje van 6 Ha heeft een meer van 2,5 Ha en is omzoomd door dennenbomen en berken. Een hert of ree is hier geen bijzonderheid. U heeft volop keuze, vissen vanuit uw bivy, wel of geen maaltijdservice (of alleen ontbijt, alleen lunch of alleen avondeten). U kunt vervolgens nog kiezen of u de maaltijden op u stek wil laten bezorgen of dat u even uw hengels binnen haalt en rustig in het huis gaat genieten van uw eten. Zelf voor uw maaltijden zorgen is natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u moeite met het vissen, Mark heeft meer dan twintig jaar ervaring op het vissen op karper in Frankrijk, hij zal u bijstaan met raad en daad als u dat wenst.

Foodpakket mogelijk 120 Euro per persoon per week van hoge kwaliteit. Dit dient u bij uw boeking op te geven en bij aankomst cash te betalen.

 • Hengels mogen nooit onbeheerd achterblijven
 • Minimaal 15 lb hoofdlijn
 • Geen longshank haken (alleen micro-barbed)
 • Geen leadcore
 • Geen gevlochten lijn (mag wel op markers en spod hengels)
 • Maximaal 3 hengels per visser
 • Bij stelen van vis wordt aangifte gedaan
 • Bewaarzakken zijn ten strengste verboden
 • Alleen vis veilige systemen
 • Geen noten en Tijgernoten (alleen partikels bereid bij Spruce lake zijn toegestaan)
 • Geen self-life boilies (alleen Freezerbaits)
 • Vuur is ten strengste verboden
 • Dieren in het wild worden gerespecteerd
 • Spruce lake zal gratis alle schepnetten, onthaakmatten en weegzakken leveren om besmetting te voorkomen (een borg  van € 30 is vereist)
 • Indien u zich niet aan onze regels kan houden, kan worden gevraagd het terrein onmiddellijk te verlaten

Interesse in Spruce Lake?

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?