Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Spruce Lake

In april 2018 opende Spruce Lake haar deuren. Bij deze mooie accommodate ontvanegn Mark & Alison U met alle liefde. Graag vertellen ze over het huis, land, water en wat er allemaal gedaan is om het te krijgen zoals het nu is. En geloof mij maar; tijdens ons bezoek waren wij enorm onder de indruk van het huis, water en de stekken. Een water met grote potentie, een eiland, lelievelden en overhangende bomen. Welke karpervisser wil hier nu niet neerstrijken?

Previous slide
Next slide

Een B&B met een karpermeer, of is het nou een karpermeer met een B&B. Je kunt de B&B boeken en vissen. Wil je een of meerdere nachten vissen, geen probleem. Je partner kan gewoon in de luxe B&B slapen en jij kan de volgende ochtend aanschuiven bij het heerlijke ontbijt. Ook dit is een (vis)vakantie

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een volledig ingericht huis voor zes personen  met onder andere centrale verwarming, een houtkachel, slaapkamer met dubbel bed, slaapkamer met twee losse bedden en in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en de handdoeken liggen al klaar. De slaapkamers hebben beiden een eigen badkamer met luxe douche.

De grote woonkamer is voorzien van een televisie (Engels) met dvd speler. In de keuken vindt U een eethoek voor zes personen, groot fornuis, dubbele koelkast mét vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. 

Deze accommodatie is voorzien van een tuin (met omheining), tuinmeubilair en wederom een tafel voor zes personen. In de tuin kunt U ook een barbecue vinden.

Previous slide
Next slide

Prijzen

Verblijf in bivy


€355,- per visser, per week
€180,- voor vissers tot 16 jaar
€120,- voor een niet-vissende gast
€1500,- exclusief afhuren met max. 5 visser

B&B

€70,- voor 1 persoon in de tweepersoonskamer (met ontbijt)
€80,- voor 2 personen in de tweepersoonskamer (met ontbijt)
€95,- voor 1 persoon in de familiekamer (met ontbijt)
€110,- voor 2 personen in de familiekamer (met ontbijt)
€120,- voor 3 personen in de familiekamer (met ontbijt)
€130,- voor 4 personen in de familiekamer (met ontbijt)

Midweken en (lange) weekends op aanvraag.

Wanneer u besluit om hier te boeken, dan dient binnen 1 week na de bevestiging 100 Euro per persoon betaald te zijn. Het restantbedrag dient 2 maanden voor vertrek op onze rekening zijn bijgeschreven. Wij vragen een borg van €30,- per persoon voor het gebruik van landingsnet en onthaakmat (verplicht).

Zorg wel zelf voor een annulering en reisverzekering, daar kunnen wij u niet aan helpen maar dit kan teleurstelling voorkomen.

Interesse in Spruce Lake?

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl