Paul's Pond

Paul & Julie leven nu al een aantal jaren tot volle tevredenheid bij Paul’s Pond en verhuren dit kleine viswater mét accommodatie. Hier kunnen en willen ze niet van leven naast het inkomen van het viswater is Paul werkzaam in de bouw. Aan het chalet zie je al dat Paul een vakman is.

Dit mooie intieme watertje is de ideale plek voor een stelletje of een gezin met (kleine) kinderen om eens te bezoeken. En waar vindt u nog dit alles tegen deze prijs?

Previous
Next

Goedkoop en enorm veel ruimte, een klein zwembadje om eens te verkoelen of bij te liggen op een warme dag. Er zwemt karper tot zo’n 26 kilo, je moet je wel door de kleinere vissen heen vissen, maar dat zorgt ervoor dat er regelmatig actie is.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Mooi houten chalet met gasfornuis, elektrische oven, magnetron en allerlei potten, pannen en servies. 

De accommodatie telt drie slaapkamers waarvan twee met een dubbelbed en een met een stapelbed. De slaapkamers hebben kasten voor Uw kleding en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt. De badkamer heeft een regendouche, wastafel en toilet. Handdoeken dient U zelf mee te nemen. 

In deze accommodatie is Engelstalige televisie en wifi aanwezig. 

Op het terras staat een kolen barbecue al op U te wachten. Daarbij uiteraard het nodige tuinmeubilair en voor de kinderen een trampoline, schommels, pooltafel en klein zwembadje. U kunt hier ook kinderfietsjes huren.

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, dus u bent hier alleen met uw eigen gezelschap.

2020 Een week kost het hele jaar 630 Euro tot 6 personen.

Midweken mogelijk alleen op aanvraag.

aanbetaling binnen 3 weken na boeking 200 Euro, restant 6 weken voor vertrek.

U dient zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering.

Het meer is in 1977 ontstaan en omgeven door bomen (ook overhangend) en struiken en heeft geen aangelegde stekken. Er zijn rondom het meer een tiental stekken waarvandaan u dit meertje kunt bevissen, gewoon ouderwets vanuit het vlakke gras.

Wilt U een keer een dagje niet vissen, de invasiestranden liggen op redelijke afstand, het circuit van Le Mans (wat overigens ook een leuke stad is om eens te winkelen), of ga eens een dagje naar de mooie ommuurde stad Saint Suzanne. Gaat u liever met de kinderen een dagje uit zwemmen, ook dat is in de omgeving mogelijk evenals een bezoek aan Mont Saint Michel.

 • Geen vis doden
 • Van diefstal van vis wordt onmiddellijk aangifte gedaan bij de politie.
 • Niet roken in het chalet
 • Laat geen afval slingeren (ook geen sigarettenpeuken) gebruik onze vuilnisbakken.
 • Hou een gevangen vis altijd nat
 • Gebruik altijd een onthaakmat
 • Nooit staande de vis fotograferen
 • gebruik micro barbed haken of weerhaakloze haken
 • Alle wonden dienen behandeld te worden met een middel dat daartoe dient.
 • Hou de vis altijd nat als deze op de kant is
 • Geen leadcore, geen leaders

Interesse in Paul's Pond?

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?