“Samenwerken is de sleutel tot succes, Fransekarpers werkt met twee zorgvuldig geselecteerde partners samen waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.”

– JACK NICKLAUS

We stellen hieronder graag onze aan u voor

Indien u uw visvakantie bij fransekarpers boekt krijgt u in uw mailbox bij de bevestiging twee documenten van onze partners met leuke kortingen waar u gebruik van kan maken.

Zo kunt u afhankelijk van het pakket wat u kiest bij JWE baits tot maximaal 20% korting verkrijgen op uw aas. Natuurlijk staat het u vrij om bovenop deze pakketten met korting meer te bestellen tegen de gangbare tarieven. Speciaal voor klanten van Fransekarpers kunt u bij JWE Baits een korting krijgen tot 20% op het aas. Om de versheid van het aas te garanderen voor uw visvakantie, wordt u bestelling vers geproduceerd. Het is dus belangrijk dat u op tijd uw bestelling plaatst. Voor een overzicht van de pakketten, kunt u klikken op deze link

In samenwerking met P&R carp hebben we een pakket end-tackle samengesteld waarbij u nagenoeg alle (basis) end-tackle voor een enorm scherpe prijs kan aanschaffen. We hebben zelf de materialen getest op de rivier de lot en hebben vertrouwen in de kwaliteit voor deze werkelijk enorm scherpe prijs. Ook hier bestaat natuurlijk de mogelijkheid om extra te bestellen tegen de prijzen vermeld in de webshop. Deze prijzen zijn overigens al enorm scherp.