Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Zes nieuwe meren bij Fransekarpers met zeer zware vis

Wij zijn enorm verheugd over de zes nieuwe meren die Fransekarpers per direct aan zijn bestand heeft mogen toevoegen.

Alle meren zijn van één en dezelfde eigenaar die tevens één van de grootste en meest vooraandstaande viskwekers van Frankrijk is. Wij durven te stellen dat 70% van de gevangen vissen op onze meren gekweekt zijn bij deze kweker en zijn dan ook enorm trots dat we deze meren mogen vertegenwoordigen in Nederland en België.

We lopen er even kort doorheen.

De eerste meren die we noemen zijn meren die een gemeenschappelijke ruimte hebben maar het vissen gebeurt uit een bivy. Het mooie Margot is ruim 7 Hectare en hier zwemt karper tot 26 Kg. Het pas in 2019 geopende Anjou heeft bewoners tot ruim 30 Kg en is ruim 5 Hectare groot. Op beide meren kunt u een losse stek boeken, maar als u met een groep op stap wilt dan is het ook exclusief af te huren. Er is zo links en rechts nog wat ruimte in 2020 maar boekingen voor 2021 worden ook geacepteerd.

Wateren met een accommodatie

We beginnen met Trident lake, twee meren die u exclusief afhuurt, een karpermeer en een meervalmeer op één complex met een leuke accommodatie. Dit is het enige meer van deze kweker die we geschikt achten voor gezinnen maar we verwachten hier vooral vriendengroepjes naar toe willen. Zowel onderwater (onzichtbaar) als bovenwater (zichtbaar) ligt er op het karpermeer een uitdaging.

Lordslake is een water met een accommodatie van 45 vierkante meter en karper tot 23.5 kg, op dit meer zijn een aantal vissen uitgezet waarvan “onze” kweker denkt dat ze tot echt enorme bakken kunnen uitgroeien.

Het mooie Morgane heeft ook weer twee meren, één voor karper en één voor meerval. De accommodatie ligt precies tussen de twee meren in. Uit het voorraam kijkt uit uit op het karpermeer en het achterraam geeft u zicht op het meervalmeer.

Onze favoriet

Ik weet niet of we dat moeten zeggen, maar hier zitten enorm zware schubkarpers op, het water heet dan ook Commons. De gewichten die hier gevangen worden zijn werkelijk om van te watertanden! Kijk maar even! Met deze wateren maakt Fransekarpers een hele grote stap voorwaarts in het aanbod. Naast al onze geweldige locaties aan de lot. De meren die erg gericht zijn op gezinnen hebben we nu zes zgn. bakkenwateren kunnen toevoegen.

Er komt nog meer!

Ons laatste bezoek aan Frankrijk heeft nog meer parels opgeleverd. In de komende weken (al naar gelang hoe druk het is) zullen we nog meer nieuwe meren gaan toevoegen. Zo hebben we nog twee meren met een accommodatie toe te voegen die al reeds bestaan, en komt er nog een nooit bevist meer bij met twee luxe verhuuraccommodaties die momenteel gebouwd worden. De laatste gaat in 2021 zijn deuren openen en mogelijk duurt dit iets langer voordat we deze op de site zullen zetten.

Fransekarpers voor uw visvakantie

Inmiddels hebben we 22 meren met een accommodatie, 8 meren waar u een bivy dient op te zetten en 12 verschillende accommodaties aan de lot. En boeken bij Fransekarpers is ook voordeel scoren. Tot 20% korting op aas van Jwe Baits en op geselecteerd end tackle van P&R carp kunt u tot wel 25% korting krijgen bij uw boeking.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief