Twee nieuwe accommodaties aan de Lot

Fransekarpers is verheugd dat ze aan het toch al ruime aanbod aan de rivier de lot twee accommodaties mogen toevoegen. Beide accommodaties liggen natuurlijk rechtstreeks aan de rivier. De ene is pure luxe en genieten, de ander is een basic accommodatie middenin een woonwijk in een klein plaatsje.

Acht persoons woonhuis in Albas la Maison

Een woonhuis voorzien van alle gemakken, een echt authenthiek woonhuis op een terrein van circa 2 Hectare. Aanwezig een zwembad, luxe keuken, drie openhaarden. Meer weten? Kijk hier verder

Vissen aan de Lot
8 persoons woning

Doordat het woonhuis gelegen is op het zelfde terrein Albas Gite kunnen we tot 14 personen kwijt in deze twee accommodaties. Het is zelfs zo dat er een tussendeur tussen de twee accommodaties zit die geopend kan worden zodat er één hele grote accommodatie ontstaat. Het is dus mogelijk om met 2, 3 of zelfs 4 gezinnen een vakantie aan de Lot te boeken. U kunt natuurlijk ook gewoon één van de accommodaties los huren.

Huis in Libos

In Libos wordt momenteel hard gewerkt aan de renovatie van een woonhuis aan de oevers van de Lot. Dit huis bied plaats aan vijf personen en ligt in een woonwijk met directe toegang aan de rivier. Alle voorzieningen zijn vlakbij op nog geen vijf minuten lopen. De markt op Donderdag is de grootste en de leukste in de omgeving. De bakker, een kleine supermarkt, pizzeria, restaurants alles vlakbij.

De woning is op 1 April 2020 klaar maar nu al te boeken bij Fransekarpers. Meer info? Kijk even hier

De prijs van deze woning zorgt ervoor dat een vakantie aan de oevers van de rivier nu voor vele binnen handbereik is. De Lot is een ruige omgeving met vele bezienswaardigheden in de omgeving. Middeleeuwse dorpjes en kastelen, mooie grotere plaatsen zoals Cahors, meren om in te zwemmen. Dit alles ligt binnen handbereik.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief