Terugblik op hengelsport & botenbeurs 2019

Afgelopen weekend was de 19e uitvoering van de hengelsport en botenbuers in de jaarbeurshallen in Utrecht en Fransekarpers was erbij.

We hebben vele mensen mogen ontmoeten en informeren over onze vislocaties aan de rivier de Lot. Meren met een accommodatie die nagenoeg allen exlusief voor u en uw gezelschap zijn. En natuurlijk ook de meren zonder accommodatie waar u een stek kunt huren om vandaan te vissen.

Tevens hebben we geprobeerd onze partners waar mogelijk te vertegenwoordigen. Het aas van JWE Baits. Endtackle van P&R carp (later in de week hier meer over). Ook vaste klant Klaas had wat artikelen van ND-tackle neergelegd om te showen.

Ons team heeft met een enorme inzet en ijver het beste beentje voor gezet om zoveel mogelijk mensen te informeren over onze locaties. De gripzakjes met leuke dingen werden goed ontvangen. Vele vaste klanten kwamen even langs waarvan sommige met het gehele gezin.

Daarnaast waren er een aantal mensen die speciaal voor ons de beurs bezochten om zich uitgebreid te laten voorlichten en even kennis te maken.

Natuurlijk willen we het team bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Maar ook alle mensen die bij onze stand langskwamen en verrast waren door ons mooie aanbod willen we bedanken voor de belangstelling. Voor een ieder die ons gemist heeft of niet op de beurs aanwezig waren. Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Eventueel kunnen we u in de avonduren bellen bij vragen of advies.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief