Temple sur Lot: Chez Jan et Nicole

Wij, bij Fransekarpers.nl zitten niet stil. Altijd op zoek naar mooie accommodaties en meren om U aan te kunnen bieden. Vandaag hebben we weer zo’n pareltje kunnen toevoegen. Temple sur Lot: Chez jan et Nicole. In dit nieuws artikel delen we alvast wat highlights van deze accommodatie. Voor meer informatie kunt U uiteraard altijd even de contact opnemen met ons.

temple sur lot: chez jan et nicole

Een romantische gite

Met mooie vergezichten over de rivier, middeleeuwse stadjes en kerken, waant U zich even in een andere wereld. Deze gite voor twee personen is luxe en van alle gemakken voorzien. Of U nu een dagje aan het zwembad wil liggen, lekker wil koken (met verse kruiden die U ter plaatse kunt plukken) of toch die 20 kilo karper uit het water wil trekken – het kan hier!

Temple sur Lot: Chez Jan et Nicole

Op het afgesloten terrein van Chez jan et Nicole kun je genieten van luxe in de vernieuwde gite. Wakker worden onder de douche, ontbijten in het eetgedeelte met open keuken en al. Wijn aan het zwembad. Wandelen door boomgaard met hazelnoten. Vissen op de rivier (die hier wel 98 meter breed is). Dit is geen verkeerde plek om te vertoeven en te genieten van elkaar (heb ik al gezegt dat dit een romantische plek is?) en ontspannen aan de waterkant. Tegen vergoeding is er een motorboot te huur, wel zo handig als U die dikke meerval aan de haak slaat.

temple sur lot
close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.