Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Teamleden Lot-Baits gezocht

Samenwerking? En ben jij dan de karpervisser die we zoeken?

Voor de website van Lot-baits zijn wij opzoek naar 3 enthousiaste karpervissers die een leuke samenwerking aan willen gaan. Het gaat hier om het promoten en helpen groeien van de website Lot-baits, end tackle van Sedo, en het aas dat in de webshop beschikbaar is!

Lot-baits is zowel een webshop waar je verschillende artikelen voor het vissen kan kopen, als een website waar je inspiratie voor visvakanties in Frankrijk kunt opdoen, met het doorlinken naar Fransekarpers.nl. Lot-baits werkt samen met verschillende merken, waaronder JWE Baits, Northern Baits, Gardner én Sedo en ons eigen aas onder de merknaam Lot-Baits.

Wat wij jou bieden?

Lot-baits bied je de mogelijkheid om producten tegen de inkoopsprijs aan te kopen, de verzendkosten van deze producten zal Lot-baits voor zijn rekening nemen. Daarbij ontvang je een persoonlijke kortingscode. Wanneer er mensen een bestelling plaatsen met je eigen gegenereerde kortingscode stoppen we een bedrag in je spaarpot en dit zal elke kerst worden uitgekeerd in de vorm van een voucher die te besteden is op de website. Zo is het dus mogelijk om toch gratis aan je haken, aas én end-tackle te komen.

Daarbij blijft het niet. Want we bieden je ook nog in het loop van het jaar gratis teamkleding! En zal je passende ondersteuning (voor nu) op afstand van ons mogen én kunnen ontvangen. Deze ondersteuning bestaat uit tips & tricks! We hopen in de toekomst groepssessies te kunnen inplannen, mocht je hier interesse in hebben.

Wat verwachten we van jou?

We hopen uiteraard dat met je persoonlijke kortingscode je nieuwe klanten gaat aanbrengen.

Dat je met veel plezier en enthousiasme aan het vissen gaat; dat je respect hebt voor de natuur én de vissen. Maar ook dat je altijd je stek schoon en netjes achterlaat.

Graag zien we dat je met enige regelmaat een foto beschikbaar stelt. Een foto met vis, een foto met één of meerdere producten. Of misschien heb je zelf wel een idee voor een goede plaat. Eigen invulling is altijd welkom. Een pré is dus wel dat je leuke, goede plaatjes kan maken en aanleveren. Als je vervolgens nog een leuk stuk kan schrijven is dat mooi meegenomen, maar absoluut geen must. 

Passie en plezier zijn voor ons vele malen belangrijker dan elk weekend aan de waterkant te zitten. Wij verwachten dus niet dat je druk erachter voelt om uren te moeten draaien. Geniet, leef en ontspan!

Alle voordelen op een rij

  • Hoge kortingen!
  • Elke kerst een leuke bonus!
  • Gratis teamkleding!
  • Passende ondersteuning!

Enthousiast geworden?

En denk jij dat we een mooie samenwerking aan kunnen gaan? Vul dan het contactformulier op de website van Lot-baits in. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl