Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Openingsaanbieding(en) bij Fransekarpers

Nieuw te boeken bij Fransekarpers Bois de Printemps

Op 1 April 2021 gaat dit nieuwe water open en we zijn enorm verheugd dat Dave en Doreen (de betrokken en kundige eigenaren) Fransekarpers heeft geselecteerd on de boekingen te verzorgen.

Het meer is 2.4 Hectare groot en heeft een mooi bestand (van nu nog) 30 en 40 ponders. Er zwemmen in totaal rond de 150 vissen rond inclusief de uitzetters van afgelopen jaar. Tijdens ons bezoek in Juni 2020 zagen we werkelijk overal vis draaien in dit mooie meer wat in het midden twee eilanden heeft. Over het meer, tot 15 jaar geleden in het bezit van een viskweker die hier zijn vis in kweekte. Het orginele bestand is nog aanwezig maar er is ook een uitzetting geweest. U kunt hier vissen vangen tot in de 40 pond die nog nooit een haak gezien hebben. In onze ogen een unieke kans!

U kunt hier een losse stek huren en vanuit uw bivy vissen of u huurt het inclsuief accommodatie. Indien u een losse stek huurt dan kunt u gebruik maken van het toilet en de douche in de accommodatie. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de accommodatie. Deze bevindt zich onder het huis van Dave & Doreen en heeft 2 slaakamers en is geschikt voor 4 personen (op verzoek tegen een kleine toeslag is 5 mogelijk). Er is een mooie woonkamer met open keuken met alle bedenkbare apparatuur en een eethoek. Vanzelfsprekend is dat u bij deze luxe accommodatie wi-fi mag verwachten. Stel u boekt samen met uw vrouw, dan heeft u 2.4 hectare water ter beschikking om samen van te genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk om met uw gezin hier naar toe te gaan, er is naast het water voldoende te zien en te doen in de omgeving. Dave & Doreen maken u graag wegwijs. Een groep(je) van 2,3 of 4 vissende visvrienden zullen zich hier ook zeker kunnen vermaken.

Openingsaanbieding Bois de Printemps

Dave & Doreen hebben besloten om het eerste jaar te beginnen met een flinke korting.

Accommodatie (tot 4 personen) en het meer exclusief geen 1000 Euro maar 800 Euro voor een week gedurende heel 2021

Losse stekken (maximaal 4 vissers) geen 250 Euro maar 200 Euro voor een week gedurende heel 2021

De enige voorwaarde is dat uw boeking voor 1 Maart bij ons binnen moet zijn.

Rest ons nog een linkje naar Bois de Printemps zodat u meer info kan verschaffen (er zijn nog niet veel foto’s beschikbaar van de accommodatie, niemand zit op bouwfoto’s te wachten), zodra die er zijn zullen we onze website updaten. U kunt echter van Fransekarpers aannemen dat u in een mooie accommdatie komt.


Lac Claudette

Ook het visgeweld bij Lac Claudette gaat 1 April 2021 beginnen na een aantal mooie, succesvolle testsessies.

De testsessies waren veel belovend, we kwamen vissen tegen die gewoon sinds het uitgekiende voerschema werd geintroduceerd 3 kg waren aangekomen. Lac Claudette heeft geen accommodatie wel wordt er momenteel gewerkt aan een centraal gebouw met douches, toiletten en ruimte om uw maaltijd(en) te koken. Er is afgelopen week een uitzetting geweest om het mooie bestand wat van nieuw bloed te voorzien. Lac Claudette is een oude steengroeve met dieptes tussen de 3 en ruim 13 meter.

Openingsaanbieding, indien u boekt voor 31 December 2020 voor een week die in 2021 plaats vindt betaald u hier geen 260 Euro per visser per week maar slechts 200 Euro. Fransekarpers geeft hier voor iedere visser nog een gratis Fransekarpers hoodie bij weg.

Via de link kunt u meer infor vinden over Lac Claudette.

betaalwater frankrijk met huisje

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief