Nu te boeken!

Twee nieuwe meren bij Fransekarpers met grote karper en een geweldige accommodatie. Wederom hebben we de keuzemogelijkheid voor onze klanten moeilijker weten te maken. We zien aan de statistieken dat er gekeken wordt, vergeleken wordt en getwijfeld wordt over welke water er geboekt moet worden.

We weten echter ook dat vooral het hoogseizoen snel weg is op dit soort accommodaties. Voor 2021 zal dit niet anders zijn is onze verwachting voor 2021. Mensen willen nu liever niet naar een camping, dus worden er allerlei alternatieven gezocht.

Oakview

Afgelopen week hebben we oakview toegevoegd. Een bestemming waar je op het terras een heerlijke BB kan houden terwijl je hengels 30 meter verder in het water liggen. Iedere karpervisser weet dat als je net dat lekkere stukje vlees aansnijd dat je een run krijgt. Toch maar even de hengels eruit?

Voor ons maakt het gewicht van een karper niet uit, maar voor diegene die alleen zware vissen willen vangen is Oakview de plek.

Ieder jaar wordt het meer genet en het bestand in kaart gebracht, elke vis onder de negen kilo wordt verwijderd en elders ondergebracht. Hieroor is het gemiddeld gevangen gewicht enorm hoog.

Meer weten? Kijk hier verder

Willow lake

Echt een bestand om van te watertanden, met daarbij een geweldig Frans huis. Zo een huis waar je verliefd op wordt, enrom dikke muren, balken die al eeuwen oud zijn en een geweldige openhaard.

Het huis helpt om de vrouw te overtuigen om hier uw visvakantie door te brengen, maar zelf bent u natuurlijk gevallen op het geweldige bestand aan karper wat hier rondzwemt.

Natuurlijk wilt u meer info over de geweldige locatie, en dat kan hier

Unieke bestemmingen

Onze wateren zijn stuk voor stuk unieke bestemmingen met ieder zijn eigen sfeer, doelgroep en bijzonderheden. Ons uitgangspunt is altijd dat we het zelf een uniek stekje vinden en dus staan we volledig achter wat we aanbieden op Fansekarpers.

Ik René kijk altijd door de ogen van de visser. Mijn partner kijkt altijd door de ogen van een vrouw en bepaald eigenlijk het bestand aan meren die we met accommodatie die we aanbieden op Fransekarpers. Indien nodig zullen we u altijd van een gedegen advies voorzien.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief