Nieuwe wateren bij Fransekarpers

We zijn enorm verheugd dat we drie nieuwe wateren aan u kunnen presenteren voor 2018.

Naast dat ze bij Fransekarpers nieuw zijn, zijn deze wateren ook nog maar net open of te boeken.

We kunnen u Spruce lake aanbieden, dit water is voor het eerst op de markt in 2018, een bivy water, maar het is ook mogelijk een kamer te boeken in de B&B. Even wat key woorden, hartelijkheid, mooi water, mooie vissen.

Naast spruce lake hebben we voor 2018 ook Quarry Bank Carp Pool in ons assortiment. Een oude steengroeve met dieptes van 1 meter 50 tot 11 meter. Doordat er rotsen van steengroeve omheen liggen zit u hier haast altijd uit de wind. Indien u boekt voor 31 Maart 2018 voor een week in 2018 mogen we dit water aanbieden met 10% korting. In onze ogen hebben we met dit water een parel binnen gehaald.

En dan hebben we nog het huis aan de nachtviszone van De lot, zwembadje erbij en jagen achter de riviermonsters, toch het mooiste wat er is. Nog nooit aan de lot geweest, wij zeggen doen!! Want naast dat het vissen op deze rivier een beleving is, is de omgeving hier geweldig. En we geven leuke tips mee!

Kortom, we zijn blij met de uitbreiding. U kunt ons altijd benaderen met uw vragen.

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *