Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Nieuw bij Fransekarpers Lindentree lakes

En weer hebben we een nieuw water weten toe te voegen aan ons toch al bijzondere bestand.

Vanaf heden is Lindentree lakes bij ons te boeken. Twee meren voor de prijs van één met een in onze ogen bijzondere accommodatie. Lindentree lakes heeft namelijk een Luxe Safaritent staan, waarbij we ons realiseren dat de kinderen zullen denken dat er gekampeerd wordt maar de ouders zullen denken dat ze in een vakantiehuisje verblijven.

Lindentreelakes

Lindentreelakes is pas afgelopen jaar geopend, hengeldruk is er dus nog niet. Voor de safaritent ligt een meer van 0.6 Ha met circa 60 karpers tot 30 pond. Het tweede meer wordt medio 2020 geopend en hier zal met name grotere vis worden uitgezet. Het meer voor de deur is in onze ogen perfect voor Frankrijkbeginners en ouders die de kinderen onder begeleiding vissen willen leren.

Inclusief

Lindentree lakes boek je inclusief het meeste materiaal, naast de accommodatie staan er ook bivy’s klaar, strechters, visstoelen, hengels, banksticks ect. U kunt dus met uw kleine auto afreizen met alleen wat kleinmateriaal, beetmelders en mogelijk wat aas. Heeft u iets niet er wordt wat end tackle verkocht.

De accommodatie

In onze ogen bijzonder, Lindentree lakes heeft een luxe safaritent met naast de tent ook nog een Jacuzzi. De tent zelf heeft 2 slaapkamers en kan 4 personen kwijt. Er is een eethoek, volledig ingerichte keuken, zitbank, badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten staan er heerlijke stoelen.

Fransekarpers

Wij van Fransekarpers zijn altijd op zoek naar accommodaties die een ander niet heeft en zijn verheugd dat we deze gevonden hebben. Een bijzondere plek middenin een nationaal park met op korte afstand, winkels, restaurants en terrasjes…. Wie ziet zich nou niet met een goed glas wijn in de jacuzzi zitten samen met zijn partner kijkend naar de zonsondergang. En dan gaat de beetmelder af…..

Meer info?

Spreekt dit je aan? En wil je meer info? Je kan ons er alles over vragen… maar even kijken kan natuurlijk ook geen kwaad. Dus klik op de link en boeken maar….. https://www.fransekarpers.nl/lindentreelakes/

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief