Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Nieuw bij Fransekarpers Carp19

Met ingang van 2020 kunt u het mooie carp19 bij ons boeken.

Dit is een bivywater zoals een bivywater hoort te zijn. Er zijn diepteverschillen tussen de 1 meter 20 en 4 meter 80 met een gemidddelde van 2 meter 25. In het water liggen een drietal eilandjes en er zijn onderwater geen obstakels.

bivy water carp19

6 stekken

Er zijn op carp19 6 stekken en er worden per week maximaal 5 vissers toegelaten. Zo kunt u altijd tegen een eiland aan vissen maar het is op zeker ook een optie om één van de twee stekken te bevissen tegen de damwand aan (tip!).

Carp19 grote karper

Zware karper

Carp19 is geopend in 2018, na de aanschaf is het meer eerst geheel gedraind en zijn alle obstakels onder water verdwenen. In oktober 2017 heeft er een grote uitzetting plaats gevonden van karpers van 30 pond en zwaarder. Zo zwemt er een mooi gevarieerd bestand rond met karpers van 30/40/50 pond. De zwaarste vis die is uitgezet was een karper van 27.2 kg. Dit zou zomaar eens uw PB kunnen worden in 2020

Faciliteiten

Naast de stekken is er een houten gebouwtje met daarin een douche en toiliet en een keuken compleet voorzien van alle gemakken (potten en pannen). Hier kunt u de maaltijd bereidden en bij slecht weer kunt u plaats nemen aan de eethoek. Bij goed weer kunt u buiten eten vanaf hier met uitzicht over het meer genieten van het franse leven. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de maaltijdservice. U krijgt dan een volledig engels ontbijt en een avond maaltijd. Een karpermeer in Frankrijk is niet compleet als er geen BBQ plek is, ook hier is aan gedacht.

bivy water carp19

Extra gemak

Bent u niet in het bezit van een auto of is de afstand te ver, de eigenaren kunnen u van het station in Limoges oppikken, hengelspullen zijn aanwezig er zijn maar een paar dingen die u mee dient te nemen. Kijk hiervoor verder bij het water carp19 door op de link te klikken.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief