Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Mega Korting op Les Ravalieres

Les Ravalieres zou oorspronkelijk de deuren openen op 1 Mei. Door de wereldweide uitbraakvan Corona hebben Lel en Jon de opening moeten uitstellen naar 15 Juni.

Om de opening dit en volgend jaar luister bij te zetten hebben ze besloten om de opening met een grote kortingsactie vergezeld te doen gaan.

We mogen de accommodatie en het meer aanbieden van 1450,= Euro voor 985,= Euro

Wat krijgt u hiervoor?

Voor deze 985 Euro krijgt u de luxe accommodatie. De accommodatie is ingericht op 6 personen en er mogen 3 personen vissen de Jacuzzi is te huren voor 50 Euro per week die u cash moet afrekenen ter plekke.

En de vis?

Het meer is oorsponkelijk gemaakt 35 jaar geleden door de vorige eigenaar. De enige die hier gevist hebben is de eigenaar en zijn vrienden. De afgelopen twee jaar is er enorm hard gewerkt. Zo is het meer genet en alle kleine vis verwijderd en zijn er 2 uitzettingen geweest met karper tot 17 kg.

Boeken?

Er is nog voldoende ruimte om hier te boeken voor 2020 & 2021 tegen deze geweldige prijs. Lel & Jon hebben besloten om tijdens Corona geen boekingen aan te nemen. Nu het ernaar uitziet dat de grens op 15 Juni weer open gaat willen ze graag boekingen ontvangen.

Het mooie is voor u als klant dat hierdoor de hele zomer nog beschikbaar is!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief