Mega Korting op Les Ravalieres

Les Ravalieres zou oorspronkelijk de deuren openen op 1 Mei. Door de wereldweide uitbraakvan Corona hebben Lel en Jon de opening moeten uitstellen naar 15 Juni.

Om de opening dit en volgend jaar luister bij te zetten hebben ze besloten om de opening met een grote kortingsactie vergezeld te doen gaan.

We mogen de accommodatie en het meer aanbieden van 1450,= Euro voor 985,= Euro

Wat krijgt u hiervoor?

Voor deze 985 Euro krijgt u de luxe accommodatie. De accommodatie is ingericht op 6 personen en er mogen 3 personen vissen de Jacuzzi is te huren voor 50 Euro per week die u cash moet afrekenen ter plekke.

En de vis?

Het meer is oorsponkelijk gemaakt 35 jaar geleden door de vorige eigenaar. De enige die hier gevist hebben is de eigenaar en zijn vrienden. De afgelopen twee jaar is er enorm hard gewerkt. Zo is het meer genet en alle kleine vis verwijderd en zijn er 2 uitzettingen geweest met karper tot 17 kg.

Boeken?

Er is nog voldoende ruimte om hier te boeken voor 2020 & 2021 tegen deze geweldige prijs. Lel & Jon hebben besloten om tijdens Corona geen boekingen aan te nemen. Nu het ernaar uitziet dat de grens op 15 Juni weer open gaat willen ze graag boekingen ontvangen.

Het mooie is voor u als klant dat hierdoor de hele zomer nog beschikbaar is!

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief