Les Ravalieres is klaar en geopend.

Op zaterdag 25 Juli 2020 was het eindelijk zover, de deuren op Les Ravaliers gingen eindelijk open voor de eerste gasten. Het is natuurlijk geen toeval dat de eerste gasten via Fransekarpers geboekt hebben.

Vanaf nu kunt u dus uw visvakantie boeken op Les Ravaliers en van al het moois genieten. Karpervissen op Les Ravalieres is tevens gebruik maken van alle mogelijke luxe.

Aanbieding

Vanwege de feestelijke opening mogen we Les Ravalieres aanbieden met een hele aantrekkelijke korting. U betaald in plaats van 1450 Euro voor een week nu slechts 985 Euro voor een week. U heeft dan de beschikking over een luxe gite met twee slaapkamers (totaal 6 personen, waarvan er maximaal 3 mogen vissen). Een luxe keuken voorzien van alle gemakken en mogelijke luxe. Een mooie nette woonkamer met een bankstel van leer. Buitenruimte met zwembad, luxe relaxstoelen, een lekker zitje op de patio met een BBQ.

Water

Het water om te bevissen is 1.2 Ha en ligt op ongeveer een minuut lopen van de gite. Eventueel kunt u de jacuzzi bijhuren (bij boeking wel opgeven) voor 50 Euro per week, dit dient u cash af te rekenen bij aankomst.

Er staat bij aankomst een leuk welkomstpakket voor u klaar en Jon en Lel (de eigenaren) zullen alles doen om uw verblijf tot een succes te maken.

Boeken

Om gebruik te kunnen maken van dit aanbod van 1450 voor 985 Euro dient u (vis)vakantie plaats te vinden uiterlijk 31 december 2021. We mogen dit openingsaanbod aanbieden t/m 5 December 2020. Na deze datum zal de prijs voor een week 1450 Euro zijn.

Vul gewoon het formulier in bij het water door naar de pagina te gaan van Les Ravaliers door hier te klikken en maak gebruik van dit unieke aanbod.

We hebben nog plaats vanaf oktober 2020 (ook de herfstvakantie is nog vrij). Les Ravalieres sluit niet in de winter, u kunt dus ook de winter of zelfs kerst en oud & nieuw hier met uw gezin of goede vrienden doorbrengen.

Nu we het daar toch over hebben, indien u met twee of zelfs drie echtparen dit water boekt en de kosten deelt dan komt zijn de kosten helemaal laag. Waarom niet met het gezin en opa & oma eens meenemen?

en dan ook nog een eilandje in het meer

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief