Lac Du Beaute verbeterd

Lac du Beaute is in nieuwe handen over gegaan, en de nieuwe eigenaren hebben de lockdown benut om een aantal aanpassingen te doen.

Zo zijn de prijzen wat lager geworden, is het mogelijk om op basis van beschikbaarheid per 24 uur te boeken om vanuit uw bivy te vissen tegen scherpe tarieven. Tevens is het sanitair voor deze groep grondig aangepast.

Compleet nieuw accommodatie geplaatst.

In november 2020 is de nieuwe luxe stacaravan geleverd, deze is enorm ruim en luxe en staat vlak langs het water. De caravan bied plek aan 6 personen, maar hou er wel rekening mee dat er nooit meer dan 4 personen mogen en kunnen vissen. Wij van Fransekarpers zijn tevreden over de verbeteringen die we ook alleen nog maar op foto’s hebben kunnen zien ivm de reisbeperkingen. Het is een welkame aanvulling en aanpassing op het toch al brede aanbod voor visvakantie met een accommodatie bij Fransekarpers.

Prijzen zijn aangepast.

Lac du Beaute is het gehele jaar geopend onder de nieuwe eigenaren en de prijzen zijn aangepast. Normaal zie je dat de prijzen omhoog gaan na de overname van een meer en aanpassingen van de faciliteiten, bij Lac du Beaute is dit niet gebeurt. Een week is nu tot 200 Euro goedkoper dan onder de vorige eigenaren.

Voor ieder wat

Dit is één van de weinige meren die naast karper en meerval ook een paar grote steuren heeft rondzwemmen. Elke run kan een verrassing betekenen.

Kijk voor meer info hier even verder.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief