Lac des Demoiselles nieuw bij Fransekarpers

Fransekarpers heeft vandaag weer een pareltje mogen toevoegen aan het toch al mooie bestand. Vanaf vandaag mogen wij Lac des Demoiselles vertegenwoordigen. Dit water ligt in de Haute-Vienne (in de buurt van Limoges op 850 km van Utrecht).

Korte omschrijving Lac des Demoiselles

Een water van 1 hectare met een bestand aan karper (circa 100 stuks) tot 23 kg met een mooie stacaravan en eventueel een woning met zwembadje. De stacaravan heeft uitzicht op het meer en is geschikt voor 4 personen.

Gunstige prijs kwaliteit verhouding

U huurt Lac des Demoiselles in zijn geheel af 850 Euro voor 4 personen voor een week, de prijs is het gehele jaar door gelijk. Het spreekt voor zich dat dit inclusief de caravan is. Wilt u met twee echtparen (gezinnen) en toch ieder zijn privacy hebben dan is het huis apart te huur. Wilt u geen caravan maar sowieso de luxe van het huis dan is dit ook mogelijk tegen meerprijs.

Het huis

Indien u ervoor kiest om het huis ook te huren dan betaald u voor een week 1125 Euro. Let op, alleen als u het huis huurt heeft u toegang tot het zwembad.

Kortom, een nieuw pareltje in het bestand van Fransekarpers waarvan wij verwachten dat dit een populaire bestemming gaat worden. Wilt u meer weten over deze plek, lees dan even hier verder

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief