La Croze – La Vire sur Lot

Met trots presenteren we een nieuwe locatie aan de rivier de Lot. La Croze in La Vire sur Lot heeft werkelijk alles wat een luxe visvakantie tot een succes te maken. La Croze heeft drie accommodaties op het terrein voorzien van alle gemakken. Zo is gite Matisse geschikt voor 6 personen. Ook gite Monet kan 6 personen herbergen. Als laatste is er nog een gite op de eerste verdieping geschikt voor 4 personen genaamd gite Renoir.

In dit artikel stellen we La Croze aan u voor, maar u kunt ons natuurlijk ook benaderen met al uw vragen over La Croze.

La Croze La Vire Sur Lot het zwembad

La Croze waar Luxe ook echt Luxe is

Naast de mogelijk om te vissen is er een heerlijk zwembad voor onze gasten met een aantal zitjes (u deelt het zwembad met de gasten van de andere accommodaties). La Croze is gebouwd op de fundamenten van een kasteel in het jaar 1784. Het gebouw is gebouwd in een U vorm en de eigenaren wonen zelf in een vleugel van dit mooie authentieke gebouw. De oprijlaan alleen al ademt de sfeer uit dat u op een hele speciale plek bent aangeland voor uw vakantie. Dit gebouw verdient een bijzondere inrichting en Frank & Esther de eigenaren van La Croze zijn daar goed ingeslaagd.

Drie verhuurlocaties bied enorm veel mogelijkheden

La Croze heeft drie verhuuraccommodaties waar in totaal 16 personen kunnen verblijven. Het is nu via Fransekarpers mogelijk om met vrienden of familie op een luxe visvakantie te gaan en toch ieder zijn eigen accommodatie en privacy te hebben als daar behoefte aan is. In de zomer is het zwembad dan de plek waar plannen gesmeed worden voor een leuk uitje of het vissen. Naast het zwembad heeft La Croze een eigen tennisbaan waar de gasten gebruik van mogen maken. Natuurlijk kunt u ook individueel één accommodatie afhuren.

Vissen aan de Lot

Vanaf La croze kunt u vissen aan de lot, La Croze ligt vlak voor een barrage en er is genoeg plek om vanaf te vissen. De eigenaren hebben voor de liefhebbers van bootvissen en/of nachtvissen een bootje in de verhuur. U kunt deze huren voor één of meerdere nachten. Het bootje is voorzien van twee slaapplaatsen en oplaadpunten en aansluitingen voor telefoon en koelbox. U dient wel zelf een slaapzak mee te nemen. De Lot is enrom visrijk, naast (grote) karper zwemmen er meervallen tot over de 2 meter rond, maar ook barbelen, kopvoorns en andere (roof)vissoorten komen hier in grote getallen voor.

De accommodaties

De accommodaties hebben een mooie inrichting en sfeer, zo heeft bijvoorbeeld gite Matisse een eeuwenoude tegelvloer en iedere slaapkamer heeft in de gite zijn eigen badkamer. Alle gites hebben twee terassen waarvan één op de rivier kijkt, het spreekt voor zich dat de terassen alle vormen van privacy bieden ten op zichten van de andere accommodaties.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief