Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Korting korting korting

Vanaf NU te boeken voor 2021 het mooie Lac Claudette in Frankrijk. We zullen er even doorheen lopen.

Het meer is door middel van een groot hek afgesloten van de buitenwereld. Er is voldoende plek om uw auto te parkeren op het terrein. Het ligt middenin een argrarische omgeving en heerlijk rustig. Bij het meer ziet u alleen het meer, er is geen uitzicht op wegen of op de omgeving. Het is ruim dertig jaar geleden onstaan, het was een steengroeve.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de voorzieningen. Zo komt er direct achter het hek een clubhuis met toiletten, douchegelegenheid, en wastafels. In het Clubhuis is er de mogelijkheid om uw aas op te slaan in één van de Vriezers en komt er de mogelijkheid om een maaltijd te koken.

Er zijn 6 natuurlijk ogende stekken

Het meer heeft een oppervlakte van 2.8 Hectare en zijn 6 natuurlijk ogende stekken om vanaf te vissen. Tevens worden er nog 1 a 2 stalking stekken gemaakt om met een handje mais of een hondenbrokje aan de gang te kunnen gaan.

Dieptes en Bodem

Het meer is achteraan in het midden net iets dieper dan 12 meter. Op de andere plekken is het in het midden ongeveer 10 meter diep. Langs de kant staat er gedurende 1 meter ongeveer 80 centimeter water maar al heel snel gaat het hier naar ruim 2 meter water. De bodem is hard en schoon, soms wat stenen, maar voornamelijk harde schone platen.

Betrokkenheid Fransekarpers

Andrew de eigenaar heeft ons vanaf het begin van de aanschaf op de hoogte gehouden van de aanschaf van het meer. We waren dan ook bijna de eerste die hij uitnodigde om het meer te bezoeken en te bevissen. We waren erbij toen met een onderwatercamera de diepte en het bodemverloop in kaart werd gebracht. Ook werden we werden geraadpleegd over de stekken, de voorzieningen en het bestand.

Het bestand

Momenteel wordt het bestand in kaart gebracht. Dat kan niet door het netten van het meer (daar is het te diep voor) maar dit moet vissend gebeuren. We hebben mensen gesproken die in het verleden op dit meer gevist hebben. Deze wisten te vertellen dat er karper tot over de vijftig pond moet rond zwemmen. Of dit zo is moet de komende periode blijken uit de testsessies die gaan komen. We hebben tot nu toe vissen gevangen (in een paar dagen vissen) tot in de dertig pond. De vissen die gevangen zijn hebben stuk voor stuk potentie om tot echt zware vissen uit te groeien. Andrew is inmiddels een uitgekiende voercampagne begonnen om de vis te laten groeien en de vissen die we vingen (met veel voer) lieten telkens een spoor van ons aas achter op de onthaakmat.

De Aanbieding

Wij mogen uw boekingen al accepteren, u kunt vanaf Zaterdag 10 April 2021 hier vissen met een flinke korting. Indien u boekt voor 1 Januari 2020 betaald u geen 260 Euro voor een week maar betaald u 200 Euro voor een week.

Omdat Fransekarpers vanaf het begin zo betrokken is bij dit water. En omdat we op basis van onze ervaring en deskundigheid weten dat dit water in de komende jaren een toplocatie gaat worden bij Fransekarpers.nl willen wij de aanbieding luister bij zetten.

Gratis Hoodie

Indien u dit water boekt voor 31 December 2020 voor een week in 2021 gaat iedere visser op pad met een gratis bruine hoodie met het logo van Fransekarpers op de voorkant en de naam van het meer op de achterkant, voorzien van het jaartal. De hoodies zullen in Januari in één keer besteld worden en vanaf half Februari geleverd worden.

Nog meer voordeel

Wij werken samen met JWE Baits en met P&R Carp. U kunt tot 20% korting krijgen op het aas van JWE Baits als u welk water dan ook boekt bij Fransekarpers. Tevens hebben wij met P&R carp een mooi end tackle pakket samengesteld met een korting van 25%

U kunt dus een mooie deal sluiten, korting op het vissen, een gratis hoodie, korting op kwaliteitsaas en end-tackle. Zo proberen we het vissen op karper in Frankrijk voor een ieder betaalbaar te houden.

Rest ons nog de link naar het water, dus klik u maar hier

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl