Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Hengelsport en visbotenbeurs 2019

hengelsport en visbotenbeurs

Bent U op zoek naar een visvakantie? Dan kunt U uw hart ophalen bij de Hengelsport en Visbotenbeurs 2019. Ook Fransekarpers.nl zal hier met een stand aanwezig zijn.

Sinds 2013 is Franse Karpers gespecialiseerd in viswateren in Frankrijk, denk hierbij aan visstekken met- en zonder accommodatie. De accommodaties varieren van een stacaravan tot een compleet ingericht huis waarvan sommige met een zwembad. Wateren kunnen ook exclusief afgehuurt voor een gezelschap.

Op de Hengelsport en Visbotenbeurs willen we vooral het vissden aan de rivier de Lot promoten. We hebben een aantal mooie opties aan deze rivier en dit willen we graag met U delen. Onlangs hebben we zelfs een nieuwe accommodatie kunnen toevoegen aan ons bestand, namelijk La Croze. Uiteraard zullen we ook La Victoire en La Briqueterie volop promoten, deze top locaties mogen we niet vergeten. Van deze accommodaties zijn ook de eigenaren aanwezig, U kunt met alle vragen die U heeft bij hen terecht.

hengelsport en visbotenbeurs

Het is de eerste keer dat we met Fransekarpers.nl op de Hengelsport en visbotenbeurs staan. Om exact deze reden willen wij er graag iets speciaals van maken. Indien U een visvakantie bij ons boekt tijdens de beurs (op welk water dan ook), dan maakt U automatisch kans op een gratis vakantie. We geven maar liefst twee visvakanties weg in het voor- of naseizoen. Tevens zijn er een aantal troostprijzen beschikbaar als u niet één van de winnaars bent.

Kom even langs en om even te kijken naar onze vislocaties en ervaringen die vissers hebben opgedaan.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *