Fransekarpers geeft 2 gratis visvakanties weg

Na feedback van onze klanten hebben we besloten om de de beursaanbieding te verlengen. Wie voor 1 Februari een visvakantie bij ons boekt maakt kans op één van de 2 gratis visvakanties aan de Lot met luxe accommodatie.

Het maakt hierbij niet uit welk water u boekt. Elke boeking die tussen 29 November 2019 en 1 Februari 2020 bij ons is gedaan of gedaan wordt komt in aanmerking.

We geven dus niet één maar twee gratis (vis)vakanties weg, laat deze unieke mogelijkheid niet liggen.

De gratis visvakanties zullen in het voor of naseizoen plaats vinden op basis van beschikbaarheid van de accommodaties. Natuurlijk proberen we rekening te houden met uw voorkeur. Wij zorgen alleen voor het verblijf, uw reis, aas is voor eigen kosten!

hengelsport en visbotenbeurs
De Lot nabij Albas

Wilt u advies, mail ons met een terugbelverzoek.

De Lot is enorm visrijk, niet alleen karpervissers kunnen hier hun hart ophalen. Ook voor witvissers en roofvissers is de rivier de Lot een visparadijs.

Bekijk hier onze accommodaties aan de Lot! Boek en maak kans op één van de 2 gratis visvakanties met luxe accommodatie aan de lot.

Note: We hebben de actie verlengd op verzoek en advies van vele klanten die we op de beurs hebben gesproken. Mensen kunnen gewoon nog niet boeken omdat vakanties nog niet bevestigd zijn.

Boek nu en sleep zo die gratis vakantie binnen!

Of u nu boekt op een bivvywater, een meer met accommodatie of een accommodatie aan de lot. Alles komt in aanmerking voor één van de graits weken.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief