Fransekarpers & Covid

Wij van Fransekarpers volgen constant het advies van de Nederlandse, Belgische en Franse overheid met betrekking tot de covid maatregelen.

Indien een overheid van betreffende landen het reizen op code oranje heeft gezet en er een negatief reisadvies is adviseren we onze klanten om niet af te reizen naar of door het betreffende land.

Wat gebeurt er dan met uw visvakantie?

Net als in 2020 gaan we gezamenlijk op zoek naar een alternatieve datum met u en het betreffende water. Het is niet mogelijk om uw boeking om te zetten naar een ander water/accommodatie dan wat u oorspronkelijk geboekt heeft. Mocht het zo uitkomen dat uw boeking een jaar wordt opgeschoven dan zullen we dat zeker doen.

Indien uw boeking meerdere keren verplaatst moet worden, dan is dit geen probleem.

Kosten omboeken door covid.

We zullen uw visvakantie altijd gratis omboeken als er door covid een negatief reisadvies gegeven wordt.

Geld retour

We zullen nooit overgaan tot restitutie of terugbetaling van het reeds betaalde bedrag als gevolg van Corona.

Covidmaatregelen op uw vakantiebestemming

We gaan ervan uit dat u zich op de plek van uw vakantie houdt aan de covid maatregelen die de overheid van het betreffende land/streek, en dat u zich van te voren op de hoogte brengt van de geldende maatregelen van het land/streek van bestemming. Een goede bron om u te informeren is de website van het ministerie van buitenlandse zaken. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd benaderen.

Verzekering

Uw reis en of annuleringsverzekering zal niet uitkeren in geval dat er een negatief reisadvies afgegeven is, en uw vakantie kan om die reden niet doorgaan. Sluit voor alle andere zaken die tijdens uw vakantie kunnen gebeuren (of in de voorbereiding) altijd een reis en/of annuleringsverzekering af.

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief