Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

En het eerste nieuwe water voor 2022 is nu online

Ook voor 2022 heeft Fransekarpers weer veel nieuws te bieden. De eerste in de rij is les etangs du cerf.

U verblijft hier bij Lisa en Nathan (Engels echtpaar). De afgelopen jaren hebben ze hier keihard gewerkt om een enorm mooi en luxe paradijsje op te zetten.

We gaan er even doorheen, als u boekt heeft u op het terrein van circa 7 Hectare de beschikking over maar liefst drie meren om te bevissen, waarvan de kleinste vol met wier staat (het is maar dat u het weet). Er is een luxe accommodatie voor 4 personen en er zijn meerdere zitjes buiten gecreërd waarvan eentje bij het zwembad. Hier is ook de BBQ plek en staan er luxe stoelen om te zonnen. Wat helemaal heerlijk is, is dat hier tevens de grootste visstek aan het grootse meer van de drie meren ligt. Door de ligging op deze plek is het hier lekker lang zonning en heeft u tijdens de BBQ de mooiste zonsondergangen .

Aan alles is gedacht

Hier is echt aan alles gedacht, van toiletpapier, tot handdoeken, van wasmiddel tot opgemaakte bedden. Het enige wat u zelf moet verzorgen is het vangen van de vis. Dus zoekt u niet al te ver vanaf Utrecht een mooie luxe accommodatie met gelegenheid tot zwemmen en vissen dan zou dit water en deze accommodatie zomaar een kanshebber kunnen zijn.

Voor meer info: Les etangs du Cerf – Fransekarpers.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief