Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Een wow accommodatie bij Fransekarpers

En met “wow” bedoelen we gaaf, mooi, luxe, ruimte en meer van dit soort synoniemen. We lopen er even door, Een luxe vakantiewoning op een terrein van 6.5 Hectare met 3 meren. U kunt hier (natuurlijk) vissen maar ook dagelijks eens gaan kijken bij de schapen, paarden, eenden, ganzen of in de ochtend voor het ontbijt zelf uw eieren rapen.

Drie slaapkamers met allemaal

Iedere slaapkamer een eigen badkamer met luxe wastafel, toilet en douche, en alles is nagenoeg gelijkvloers waardoor mensen die slecht ter been zijn ook mobiel in de woning kunnen zijn. En dan in de avonduren lekker genieten van de rust op uw “eigen” domein met een wijntje in de jacuzzi. Werkelijk aan alles is gedacht hier, op verzoek kan er een zwembadje neer gezet worden voor de kleintjes en het is mogelijk om een springkussen in de vorm van een kasteel te huren per dag, een paar dagen of een week. En zo kan vakantie hier een feestje zijn.

En het vissen dan?

Het vissen kan in drie meren, waarvan de grootste 1,5 Hectare is en uitkuikt over de weilanden met de paarden. Hier zit karper tot ongeveer 18 kg op (2020 gewichten) en deze vissen groeien nog steeds door. Er is een meertje waar meerval rondjes zwemt samen met karpertjes van rond de 10 kg. Op de meren is ook snoek, snoekbaars, baars, zeelt te vinden voor als u even iets anders wilt.

Fransekarpers uw specialist voor visvakanties met accommodaties in Frankrijk

We mogen nu 29 meren met een accommodatie vertegenwoordigen en dan tellen we de accommodaties direct aan de oevers van de rivier de lot nog niet eens mee. Hiermee zijn we toch wel de specialist van Nederland & België met visvakanties met een accommodatie en we groeien nog steeds. Naast onze visvakanties kunnen we via lot-baits ook op weg helpen met goedkoop aas en endtackle.

De link naar dit prachtige water

U kunt gebruik maken van de link om naar La petite Corquais (de naam van het domein) te gaan en alles er over te lezen. En mocht u vragen hebben dan zitten we klaar.

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl