Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Één complex, twee nieuwe meren bij Fransekarpers

Wederom mogen we twee nieuwe meren aan ons toch al rijke aanbod toevoegen.

Vanaf April 2021 gaat Bay Tree fisheries open en ze hebben Fransekarpers geselecteerd om de boekingen vanuit Nederland en België te verzorgen. Op één complex liggen twee meren, 2.7 Ha en 2.5 Ha met in het midden een boothuis met de voorzieningen. Het boothuis ligt er al eventjes, maar de voorzieningen worden compleet nieuw gebouwd zodat ook dit volgens de hoogste normen en standaard is.

Exclusief afhuren

Op deze meren vist u vanuit uw bivy en totaal kunnen er over de meren 11 vissers vissen. Dit geeft onbegrensde mogelijkheden voor verenigingen, clubs, vrienden groepen om zo gezamelijk een visvakantie door te brengen. U kunt vissen en de maaltijden gezamelijk nuttigen in of bij het boothuis.

Is de groep iets kleiner, dan huurt u toch één meer af. We kunnen ook altijd in overleg kijken of er per stek afgehuurd kan worden.

Winkeltje

We willen niet zeggen dat er hier een hengelsportwinkeltje is maar, er kunnen boten gehuurd worden, voerboten en roeiboten. Daarnaast is er een selectie van klein-materiaal aanwezig als u “los” bent. Allerlei soorten aas zijn ter plekke te koop van boilies tot mais en van hennep tot pellets en alles wat daar tussenin zit.

Maaltijden op uw stek?

Dat is mogelijk, u kunt ervoor kiezen om zelf te koken, alleen ontbijt te bestellen of ontbijt en avondeten. De maaltijden zijn hier van een hele hoge kwaliteit tegen nette prijzen. Een voordeel is dat u niet uw stek hoeft te verlaten om boodschappen te doen of te koken. Voor u als visser is het naast gemak meer “netto vistijd”.

Wij van Fransekarpers zijn trots dat we bay tree fisheries mogen vertegenwoordigen. Voor meer info klikt u hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief