Drie nieuwe accommodaties bij Fransekarpers

Het zal al een paar dagen in de pijplijn een nieuwe accommodatie op Fransekarpers. Maar dat het er drie zouden worden hadden we zelf ook niet voorzien. Vandaag mag u online kennis maken met deze drie nieuwe “parels” in het bestand van Fransekarpers.

Les Ravalieres

Dit water van 1.2 Hectare is nog nooit commercieel bevist en gaat de open in Mei van dit jaar. U kunt dus één van de eerste zijn die hier gaat vissen. De hoeveelheid werk die hier sinds 2018 zijn gedaan is nauwelijks met een toetsenbord te beschrijven maar geloof me maar dat zowel onder de grond, boven de grond en in en om het water zeer veel gedaan is. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de accommodatie. Zo is gisteren de vloer gelegd op de eerste verdieping. Nog even en de inrichting kan beginnen na twee jaar keihard werken. Zodra er foto’s van de inrichting beschikbaar zijn zullen we die natuurlijk plaatsen.

Les Ravalieres is geschikt voor zes personen waaronder drie vissers en werkelijk alles is aanwezig om een vakantie bijzonder te laten zijn.

Wat natuurlijk het mooie is aan een nieuw water is dat de hele kalender voor 2020 nog niet gevuld is. Dus zoekt u nog iets in het hoogseizoen, alle weken zijn nu nog vrij. Nieuwgierig? Kijk hier maar even verder

2 accommodaties aan de Lot bij Lasclottes

We doen er alles aan om onze naam als lot-specialist te bevestigen, zeker nu we de twee accommodaties bij Lasclottes hebben mogen toevoegen. De accommodaties liggen tegen elkaar aan en kunnen desgewenst door middel van een tussendeur samengevoegd worden tot één accommodatie die plaats bied aan 12 personen. Hiermee kunnen er gewoon drie gezinnen van een gemiddelde grote samen op vakantie.

Lasclottes de boerderij

De boerderij bied plaats aan 4 personen en is voorzien van alle gemakken. Meer weten? Dat kan hier

Lasclottes de graanschuur

De graanschuur is werkelijk heel strak afgewerkt en geschikt voor 8 personen. De voorieningen als de game-schuur en het zwembad worden gedeeld met de huurders van de boerderij

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief