Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

28 Meren met een accommodatie bij Fransekarpers

Met het toevoegen van vier meren met een accommodatie heeft Fransekarpers een groot aanbod in (karper)vismeren met een accommodatie en daarmee is Fransekarpers de specialist op visvakanties met een accommodatie in Frankrijk.

De ene is wat groter dan de ander, een volgende heeft weer een bijzondere accommodatie, de derde is voorzien van alle mogelijke luxe waar ook de niet vissers in uw gezelschap blij van worden.

Welke meren zijn er bijgekomen?

We hebben twee meren voor grotere groepen waar er eentje 8 personen kan huisvesten en de ander maximaal 10. De wateren zijn echter klein bij deze meren en geschikt voor 2 of 3 vissers in het gezelschap. Maar voor iedereen die niet vist is er meer dan voldoende vertier op deze meren.

We gaan niet noemen wat er allemaal te doen of aanwezig is, kijk maar zelf maar even bij onze meren met accommodatie, dan kom je ze alle 28 nog een keerjte tegen!

Naast lakeview (afbeeldingen hierboven) is ook Willslake (afbeeldingen hier onder) een nieuwe toevoeging bij Fransekarpers waar we heel blij mee zijn. Speeltoestelen voor de kleintjes, spelcomputers, gelegenheid om af te koelen en te sporten. En natuurlijk vis.

Bijzonder verblijf

Op één terrein liggen twee meren die beide in 2021 de deuren voor het eerst openen. Op één van de twee meren verblijft u in een oud treinstel die omgebouwd is tot accommodatie. Bij beide meren (noord en zuid) ligt de accommodatie direct aan de waterkant. Voor meer info verwijzen we u ook naar het betreffende meer.

Op het andere meer een “normale” accommodatie in de vorm van een stacaravan die voorzien is van alle gemakken om uw visvsakantie tot een succes te maken en bij slecht weer kunt u gewoon achter de hengels zitten voor de caravan onder een afdak.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief