Morgane

Er staan op deze website een aantal meren die eigendom zijn voor één van de beste viskwekers in Frankrijk. Morgane is er één van. Alle meren kenmerken zich in nette faciliteiten, grote vis en een uitgekiend bestand aan vis.

Morgane huurt u altijd exclusief af en u hier heeft u de beschikking over twee meren. Een karpermeer van 1 Hectare  en een meervalmeer van bijna 1 Hectare. Samen met de accommodatie, zware vis en een Frans avontuur is dit niet te weerstaan.

Previous
Next

U kunt hier met 6 man naar toe, en dan 3 om3 vissen. Een dagje karperen, een dagje meerval en dan wisselen….. en dan in de avonduren de verhalen  delen bij de bbq

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Precies tussen de twee meren in (uitzicht op beide meren) ligt de accommodatie een houten chalet van 45 vierkante meter met stromend water (warm en koud). Natuurlijk is er stroom om van alles op te kunnen laden, een vriezer voor uw aas en een volledig ingerichte keuken (ketel, gasfornuis en magnetron). In zo een accommodatie mogen een toilet en douche niet ontbreken.

Er zijn twee slaapkamers voor als u niet in uw bivy wilt slapen. Voor de koudere maanden is er verwarming om u na het vissen te verwarmen en comfortabel te houden. Natuurrlijk is aan isolatie gedacht want zo zitten er o.a. dubbele ramen in.

Buiten is er terras, en hier heeft u uitzicht over het karpermeer.  U kunt indien u dicht bij de faciliteiten wilt vissen voor het chalet vissen op karper en achter het chalet op meerval (of kleinere karpers).

Er is voldoende parkeergelegenheid.

U dient zelf voor (onder)lakens dekbed of slaapzak te zorgen, tevens dient u afvalzakken, theedoeken, handdoeken en toiletpapier zelf mee te nemen.

 

 

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €1670,- per week bij vier vissers
  • € 1800,- per week bij vijf vissers
  • € 1930,- per week bij zes vissers
  • Niet vissers € 70,- per week.
  • Aanbetaling 30% binnen een week na boeking

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Morgane?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief