Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Lac Du Beaute

Naam water: Lac de Beaute

Grote water: Circa 1,7 HA

Ligging: Vlakbij Le mans

Bodem: Zand en Gravel

Faciliteiten: 2 grote Stacaravans die volledig ingericht zijn (apart te huren) een derde stacaravan doet dienst als sanitair voor de vissers die vanuit de bivy vissen. De sanitair caravan is geschikt voor gehandicapten vissers.

Omgeving: Het circuit van Le Mans met oa een auto-museum zijn vlakbij. Als er geracet wordt op Le Mans hoort u op de achtergrond de race-auto’s

Eigenaar(s): Alex & Caroline

 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

  Aantal vissers: maximaal 5 vissers

  Hoeveelheid vis: circa 200 karpers tot 60 pond, twee Beluga steuren tot 38 pond en meerval tot 45 kilo.

  Exclusief te huur: Is mogelijk

  Hengelsport materiaal te huur: Voerboot

  Hengelsport materiaal te koop: Boilies, pop ups, baitglug, baitpasta en hengelsportmateriaal

  Afstand vanaf Utrecht: 675 Kilometer

  Honden Welkom: Nee (uitzondering wordt gemaakt voor honden die dienen als hulp van een gehandicapte visser).

  Alex en Caroline hebben de leeftijd om van hun pensioen te genieten, na een lang werkzaam leven van Alex als vrachtwagenchauffeur in Engeland hebben ze besloten om dit genieten in Frankrijk te doen in hun eigen paradijsje.

  Al vanaf de binnenkomst merk je dat ze van mensen houden en het contact verloopt dan ook heel gemakkelijk en gemoedelijk. Het meer is 55 jaar oud en toen ze aankwamen hebben ze 3 en een half jaar moeten werken voor ze gasten konden ontvangen. Alex stopt enorm veel tijd en liefde in zijn meer, zo heeft hij een systeem aangelegd waardoor het meer nooit zal bevriezen. Op zes punten in het meer wordt er zuurstof middels pompen toegevoegd (de pompen zijn niet eens hoorbaar).

  Alex is iemand die niets van zijn meer aan het toeval over laat, hij wil weten wat er bij de omliggende akkers verbouwd wordt, er loopt een weg langs het water met een heuvel, toen Alex aankwam werd het regenwater van deze weg opgenomen in het water van het meer. Je begrijpt vast al dat dit niet meer het geval is, onder de grond heeft hij een buizenstelsel aangelegd en wordt het water keurig naar een meertje elders op het terrein afgevoerd.

  Op dit water kan je vissen vanuit je eigen bivy, maar het is ook mogelijk om één van de twee aanwezige stacaravans te huren. Alle stekken zijn aangelegd vanaf één kant, zodat het mogelijk is om tegen de overkant aan te vissen. Alex en Caroline hebben besloten om het meer en zijn faciliteiten open te stellen voor lichamelijk gehandicapten vissers. Zo is er een stacaravan ingericht als sanitair en deze heeft een dubbele toegangsdeur en een oprit zodat deze toegankelijk is voor gehandicapten. Is het toch nog wat omslachtig, Alex bied met liefde een helpende hand.

  Menige visser met een handicap zijn u al voor gegaan en Alex en Caroline hebben vol bewondering en ontzag gezien hoe deze groep zich weet te redden. Maar ook de niet gehandicapte visser zal hier enorm genieten!

  Als laatste wil Alex zijn gasten een tip meegeven, minimaal 15 lbs hoofdlijn met circa een meter leadcore haakmaatje 6 of 8 in combinatie met een wartellood van 6 ounce heeft hier in het verleden de beste resultaten opgeleverd.

 • 300 Euro per visser per week

  84 Euro voor een niet vissende gast

  Exclusief afhuren 1700 Euro voor een week (maximaal 5 vissers)hier zit geen stacaravan bij, deze dient u apart te huren. Prijs is aangepast naar 1130 Euro voor een week

  Stacaravan 355 Euro per week.

  Een week loopt van Zaterdag 10 uur tot Zaterdag 10 uur.

  Aanbetaling 50% van de boekingskosten binnen 3 weken na uw reservering. Het restant dient zes weken voor aanvang van uw vakantie in ons bezit te zijn.

  Denkt u om een reis en annuleringsverzekering.

  • Onze belangrijkste regel is dat u verantwoord met de gevangen vis moet omgaan.
  • Alleen haken met weerhaak zijn toegestaan
  • Partikels en tijgernoten zijn toegestaan mits voorverpakt (tijgernoten graag met mate gebruiken)
  • Grote onthaakmat is verplicht
  • Open vuur is verboden, een BBQ is echter toegestaan mits u een emmer water ernaast plaatst.
  • Voerboten zijn toegestaan mits u rekening houdt met de visser naast u.
  • Maximaal 4 hengels per visser
  • Er zijn twee roeiboten op het terrein, deze mag u gebruiken om uw lijnen uit te varen, maar het is wel op eigen risico.
  • Indien u een stacaravan geboekt heeft vragen wij bij aankomst een borg van 100 Euro die u bij vertrek weer terug krijgt.
  • De stacaravan dient schoon en netjes te worden achtergelaten, anders zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen (deze houden we in van de borg).
  • Indien u een stacaravan boekt is beddengoed inclusief, u dient echter wel zelf handdoeken en theedoeken mee te nemen.

2 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*