Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Les Ravalieres

Lel & Jon kochten 2 jaar geleden een huis met meer op een mooie plek. Na een werkzaam leven in de theaterwereld zochten deze mid vijftigers naar rust en ruimte. Na een grondige renovatie van huis, land en het meer gaat dit water voor het eerst open op 1 Mei 2020 en het is werkelijk nog nooit bevist geweest.

Voor wie niet vist, de tuin is heerlijk, het zwembad wacht en de jacuzzi is geduldig. Hier een week verblijven is gegarandeerd tot rust komen in deze agrarische streek in Frankrijk.

 
Previous
Next

Op de meeste van onze wateren met een accommodatie is zoveel meer te doen dan vissen. De geweldige tuin, de Jacuzzi, het zwembad bij les Ravalieres ontbreekt het u aan niets

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Deze gite is anders dan de andere vanaf de buitenkant maar is compleet gerenoveerd en bied plek aan 6 personen. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping. Biede slaapkamers hebben een kingsizebed om samen te verdwalen en er staat nog een los bed. Indien gewenst kunnen er op iedere slaapkamer drie losse bedden van gemaakt worden. Geef dit wel even aan bij ons.

De badkamer heeft een douche, toilet en een dubbele wastafel. In dit huis is het ook op koudere dagen goed verblijven door de verwarming en de vloerverwarming (op de begane grond).

De keuken is voor elk keukenprinsje of prinsje compleet ingericht met inductie kookplaat, oven, vaatwasser en vriezer. Ook staat hier de eethoek. Beneden is ook een tweede badkamer met wastafel en inloopdouche.

De bijkeuken heeft een wasmachine, droogrek, vries-koel combinatie. Blijft over de gezellige huiskamer met zitjes en Televisie (Frans/Engels). Het huis heeft vanzelfsprekend Wifi.

Afgelopen najaar is de accommodatie beoordeeld door Gites de France (de instelling die sterren toekent aan verhuuraccommodaties). Niet veel viswateren kiezen er voor om de accommodatie te laten beoordelen maar Lel en John hebben dat wel gedaan. En jawel ze hebben de hoogst mogelijke beoordeling gehad en dat is zeker verdiend. Dit kwaliteitskeurmerk zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een echt luxe verblijf.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap.

  • 1552,- per week tot € 1600,- per week
  • 6 personen (maximaal 3 vissers).
  • €200,- borg.
  • De prijs is zonder jacuzzi, deze kunt u bijhuren voor € 60,- p.w.
  • Binnen 7 dagen verwachten wij een aanbetaling van €450,-
  • 10 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn inclusief de borg

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Les Ravalieres

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief