Les Montautiers

Les Montautiers, ook wel Hooked in France. Dit meer is een (voor Nederlandse begrippen) onbekend water maar het is een begrip onder Engelse vissers. Alan wil nu ook graag Nederlandse en Belgische vissers ontvangen op dit ruim 350 jaar oude meer. Het meer wordt gevoed door een stroompje en er gaat aan de andere kant ook weer een stroompje uit. Dit zorgt ervoor dat de waterkwaliteit hoog is en dat heeft ook zijn weerslag op de vissen. Het meer is omringd door oude eiken en populieren van een honderden jaren oud.

Previous
Next

Zware vissen, mooie faciliteiten. Een echt bivy water met een clubhuis om uw medevissers te ontmoeten en voor de kookfaciliteiten. U kunt ook voor de maaltijdservice kiezen.

– Rene, Fransekarpers.nl

les montautiers

Informatie

Prijzen

360 Euro per visser per week.

1300 Euro voor het meer exclusief (maximaal 6 vissers maar 5 is aanbevolen)

Niet vissende gasten 60 Euro per week

Maaltijdservice mogelijk

Aankomst vanaf 12 uur, vertrek uiterlijk 10.00 uur.

Bij boeking dient u binnen 3 weken 25% van de totale reissom te hebben betaald, het restant dient 6 weken voor aanvang van uw vakantie op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Sluit altijd zelf een annuleringsverzekering en reisverzekering af!

Previous
Next

Interesse in Les Montautiers

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?