Les Basses Berthieres

Op Les Basses Berthieres is de standaard hoog, niet alleen van de vissen maar ook van de accommodatie. Het begint al bij aankomst als u het huis binnen loopt, alle bedlinnen wordt door ons verstrekt, dit zit bij de prijs inbegrepen en hoeft u niet mee te nemen van huis.  Er is een tuin met omheining zodat ook Uw kinderen vrij kunnen spelen.

Previous
Next

Dit huis is groot, zelfs voor 6 personen, er staat zelfs een pooltafel in de huiskamer. Het water, soms komen de karpers er met bosjes uit en soms is het werken om een vis te vangen, en waar het aan ligt?

– Rene, Fransekarpers.nl

Voor meer info en boekingen www.fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een compleet ingericht huis voor 6 personen. Het huis heeft drie slaapkamers met elk tweepersoons bedden. Er is een volledig ingerichte keuken met o.a. een wasmachine en vaatwasser. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en een derde op de eerste verdieping. Op de begane grond bevind zich een badkamer, bij de derde kamer (eerste verdieping) zit een aparte badkamer.

In de woonkamer geniet U van het uitzicht door de openslaande deuren, deze leiden rechtstreeks naar het terras. In de woonkamer vindt U een pooltafel en open haard.

Op drie kilometer afstand ligt Chateau Gontier, hier kunt u paardrijden, fietsen huren, kano’s en boten huren. Verder heeft dit stadje alle nodige voorzieningen. tevens is er een wildpark waar dieren uit de Franse wildernis worden opgevangen.

Previous
Next

Prijzen

Een week (altijd van zaterdag tot zaterdag) het huis en het meer met een maximale bezetting van 6 personen waarvan maximaal 4 vissers voor €1340,-

Losse stekken op aanvraag (alleen als de woning vrij is)

Aanvang van uw vakantie altijd vanaf 14 uur, vertrek uiterlijk om 10 uur.

Borg altijd 200 Euro

Aanbetaling 200 euro binnen 3 weken na uw reservering. Het restant dient zes weken voor aanvang van uw vakantie in ons bezit te zijn.

Denkt u om een reis en annuleringsverzekering.

Op Les Basses Bartheries is de standaard hoog, niet alleen van de vissen maar ook van de accommodatie. Het begint al bij aankomst als u het huis binnen loopt, alle bedlinnen wordt door ons verstrekt, dit zit bij de prijs inbegrepen en hoeft u niet mee te nemen van huis.  Er is een tuin die omzoomd is zodat ook u kinderen vrij kunnen spelen of waar uw hond lekker kan rondlopen. Wilt u uw hond ook buiten de tuin laten lopen dan moet hij wel goed naar u luisteren aangezien we zelf ook een hond, katten en paarden hebben. De eigenaars alan en Jill leven ook op het terrein maar in een eigen huis waardoor u maximale privacy heeft maar contact is altijd mogelijk. Tevens hoeft u geen onthaakmatten en schepnetten mee te nemen, die krijgt u van ons in bruikleen tijdens uw verblijf.

Het meer is veertig jaar geleden gegraven puur voor het vertier van de vorige eigenaar. Alen en Jill hebben het meer in 2012 gekocht en hebben het compleet drooggelegd, uitgegraven, een eilandje in het midden aangelegd en naast het oude bestand hebben ze vis uitgezet.

Bij aankomst wordt er een borg van 200 Euro gevraagd voor het huis en alles wat erin aanwezig is, U dient het huis schoon achter te laten, indien u dit niet doet of niet wenst zullen er 50 euro kosten in rekening worden gebracht. U kunt de hele accommodatie afhuren inclusief het meer, indien u een losse stek boekt maakt u gebruik van het toilet en de douche in de woning. Op aanvraag kunnen we alle maaltijden voor u verzorgen, als u hiervoor belangstelling heeft vraag er dan naar bij uw boeking.

Heeft u een klein kindje? We hebben zelfs een kinderstoel en een klein bedje voor U. Bent u ondanks alle voorbereidingen iets vergeten van thuis, in Chateau Gontier is een hengelsportzaak!

Er mag geen beddengoed uit het huis meegenomen worden naar het meer!

Wanneer er niemand in het huis aanwezig is dient u het huis af te sluiten

Alles wat u uit het huis mee neemt naar het meer kopjes en  glazen dient weer terug gezet in het huis te worden

Als u niet in het huis aanwezig bent, dient de cv uit te staan

 • Maximaal 3 hengels per persoon.
 • Nooit hengels onbeheerd achter laten.
 • Alleen mono lijn met een minimale trekkracht van 15 kg.
 • Geen gevlochten lijn en geen leadcore.
 • De vis dient zo snel als mogelijk te worden teruggezet.
 • Bewaarzakken zijn verboden.
 • Geen noten of zaden (gebruik van mais uit blik is toegestaan).
 • Alleen freezer baits zijn toegestaan.
 • Gebruik altijd Klinik om wonden bij de vis te ontsmetten.
 • Als u een boot gebruikt mag u dat alleen doen met een reddingsvest.
 • Wanneer u een vis hoog houdt dient u geknield te zitten.
 • Het is verboden in het meer te zwemmen.
 • Glas in de glasbak, afval in de afvalbakken.
 • Geen overmatig alcoholgebruik tijdens het vissen.
 • Beperk lawaai.
 • Weerhaakloos of microweerhaak zijn toegestaan.
 • Zorg dat u altijd uw fototoestel in de aanslag heeft, dit voorkomt dat de vis onnodig lang op de kant is.
 • Zorg dat u altijd een emmer water uit het meer heeft klaar staan om de vis op de kant nat te houden.
 • Doe altijd uw horloge af voordat u een vis gaat tillen.

Interesse in Les Basses Berthieres?

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?