Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Les Basses Berthieres

Op Les Basses Berthieres is de standaard hoog, niet alleen van de vissen maar ook van de accommodatie. Het begint al bij aankomst als u het huis binnen loopt, alle bedlinnen wordt door ons verstrekt, dit zit bij de prijs inbegrepen en hoeft u niet mee te nemen van huis.  Er is een tuin met omheining zodat ook Uw kinderen vrij kunnen spelen.

Previous slide
Next slide

Dit huis is groot, zelfs voor 6 personen, er staat zelfs een pooltafel in de huiskamer. Het water, soms komen de karpers er met bosjes uit en soms is het werken om een vis te vangen, en waar het aan ligt?

– Rene, Fransekarpers.nl

Voor meer info en boekingen www.fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een compleet ingericht huis voor 6 personen. Het huis heeft drie slaapkamers met elk tweepersoons bedden. Er is een volledig ingerichte keuken met o.a. een wasmachine en vaatwasser. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en een derde op de eerste verdieping. Op de begane grond bevind zich een badkamer, bij de derde kamer (eerste verdieping) zit een aparte badkamer.

In de woonkamer geniet U van het uitzicht door de openslaande deuren, deze leiden rechtstreeks naar het terras. In de woonkamer vindt U een pooltafel en open haard.

Op drie kilometer afstand ligt Chateau Gontier, hier kunt u paardrijden, fietsen huren, kano’s en boten huren. Verder heeft dit stadje alle nodige voorzieningen. tevens is er een wildpark waar dieren uit de Franse wildernis worden opgevangen.

Previous slide
Next slide

Prijzen

Een week (altijd van zaterdag tot zaterdag) het huis en het meer met een maximale bezetting van 6 personen waarvan maximaal 4 vissers voor €1500,-

Losse stekken op aanvraag (alleen als de woning vrij is)

Aanvang van uw vakantie altijd vanaf 14 uur, vertrek uiterlijk om 10 uur.

Borg altijd 200 Euro

Aanbetaling 200 euro binnen 3 weken na uw reservering. Het restant dient zes weken voor aanvang van uw vakantie in ons bezit te zijn.

Denkt u om een reis en annuleringsverzekering.

Interesse in Les Basses Berthieres?

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl