Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Lac des Demoiselles

Zes jaar geleden hebben Mark en Yvonne Engeland achter zich gelaten  en hebben Lac des Demoiselles gekocht en tot de dag van vandaag voeren ze nog verbetringen door. Zo wordt in Januari het meer genet en het bestand onder de loep genomen. Waar nodig wordt het toch al mooie bestand aangevuld. Mark wil een meer met een goed bestand aan zware karper en is al aardig onderweg met karper tot 23 kg.

De accommodatie op 100 meter afstand van het meer (met uitzicht over het meer) maakt een visvakantie hier compleet.

Previous
Next

Prijs & kwaliteit is op lac des Demoiselles goed in balans in deze mooie omgeving met een heel goed en sterk visbestand.

Hier naar toe gaan kan verslavend werken!

– Rene, Fransekarpers.nl

karpervissen frankrijk

Informatie

Accommodatie

Een schone nette en comfortabele sta-caravan is uw verblijf. De caravan is geschikt voor 4 personen en heeft een schitterend gezicht over het meer.

Als Fransekarpers schrijft dat het een complete caravan is dan is dit ook zo, details maken het af. Zo zijn er zelfs pannenlappen, naast natuurlijk het grote fornuis. Er is een koelkast, bestek, servies en zelfs keukenhanddoeken en theedoeken.

Er is een doucheruimte met wastafel en douche, en er is een toilet. Er is een slaapkamer voor 2 personen en de zithoek kan omgebouwd worden tot een bed voor 2 personen. Een eethoek ontbreekt ook niet in deze caravan.

Buiten staat er een picknicktafel, en schaduw gecreerd onder een luifel. Naast de caravan is is er een BBQ plek met een zitje onder schaduwrijke bomen.

Uw visspullen kunt u veilig in een afgesloten ruimte opslaan indien gewenst en uw aas kan in een vriezer worden opgeslagen.

 

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren.

  • €1350 per week inclusief de stacaravan en de woning
  • 4 personen (maximaal 4 vissers) in de woning
  • Betaling 50% binnen 3 weken na boeking
  • Restant dient 6 weken voor de start van uw vakantie op onze rekening te staan

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Belangstelling voor Lac des Demoiselles​?

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief