La Victoire

Vissen op de Lot vanuit een luxe accommodatie?Dat kan hier! Even geen zin om te vissen? In deze prachtige omgeving zijn genoeg dingen om te doen en beleven.

In Fumel kan je een boottochtje maken over de rivier, er liggen op korte afstand twee kastelen die een bezoek waard zijn. Iets verder weg liggen er vele leuke uitstapjes zoals een dierentuin, een klimbos maar ook prachtige uitkijkpunten over de omgeving.

Fumel is een klein plaatsje met zo’n 5000 inwoners, er zijn onder andere verschillende winkels, restaurants, slagerijen, chocolatiers en bakkers.

Previous
Next

Wij zijn zelf verliefd op deze rivier met karper, meerval, kopvoorns, barbeel en soms een brasem. Maar ook voor de roofvisser is dit een paradijs. Sfeervol en gezellig ingericht. Het welkomstpakket wat je aantreft wanneer je binnen komt doet je extra welkom voelen.

– Rene, Fransekarpers.nl

La Vixtoire

Informatie

  • Grootte water: 486KM lange rivier
  • Ligging: 50KM ten westen van Cahors
  • Bodem: Rivierbodem
  • Moeilijkheidsgraad: ??
  • Te huur: ??
  • Vissers: 2/3
  • Stekken: 2/3 stekken
  • Honden: in overleg
  • Afstand vanaf Utrecht: ca. 975 kilometer

Accommodatie

Op het terrein van La Victoire staat een woonhuis (niet te huur) en in de vleugel een gite. Deze gite bied plek aan 6 personen. De gite heeft 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden. Voor de vissers is er een slaapbank in de woonkamer.

De keuken is met zorg ingericht en heeft een waterkoker, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte, potten en pannen. Er staan theeglazen, boeken en een open haard én U kunt Nederlandse televisie kijken. In de schuur staat een extra koel-vries combinatie voor Uw aas. Ook staat er een wasmachine en kunt U gebruik maken van een kinderbedje en kinderstoel.

Van het huis naar de rivier kost U slechts enkele seconden; het ligt vijf meter van elkaar. Vissers en niet-vissers die kunnen op die manier ook bij elkaar zitten. 

Buiten is er een terras met 3 zitjes, de afstand tussen huis en rivier is 5 meter, vissers en niet vissers zitten dus altijd bij elkaar. Zonder BBQ is het natuurlijk niet compleet, dus ook hier is aan gedacht. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Theedoeken hoeft u niet mee te nemen en er zijn zelfs een aantal badhanddoeken beschikbaar.

Previous
Next

Prijzen

April €495,-per week

Mei/Juni €595,- per week

Juli/Augustus €795,- per week

September €595,- per week

Oktober €495,- per week

De prijzen genoemd hierboven zijn inclusief beddengoed en exclusief eind schoonmaakkosten.

Er word een borg berekend van €250,- voor het gebruik van huis en boot.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Aas lot-baits

Wij maken bij La Victoiren gebruik van het aas van Lot-baits. Een in Nederland geproduceerd aas die we tegen redelijke prijzen aanbieden aan onze klanten.

We laten het aas vers aanvoeren vanuit Nederland en u dient dan ook tijdig te bestellen.

Vissen met Lot-baits bied voordelen, u hoeft het zelf niet mee te nemen en de vissen zijn bekend met dit aas.

 

Als je in Frankrijk wilt vissen, zijn er een aantal regels waaraan je je moet houden. Het is verplicht om in het bezit te zijn van een visvergunning. Zonder een vergunning kan je visavontuur nog niet beginnen. Ook moet je in het bezit zijn van een gestempelde zegel (timbre oblitéré) die overeenkomt met de tarieven van viskwekerijen. Beide documenten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s, de sportwinkels en tabacs. De documenten worden direct meegegeven. Bij een overtreding moet je altijd je geldige vergunning kunnen tonen. De prijzen van de vergunning verschillen per departement en hangen ook af van het type vissen dat je uitvoert. Een dagtarief ligt gemiddeld rond de 10 euro en een vergunning voor het hele jaar ligt gemiddeld rond de 60 euro. Voor jongeren onder de 16 jaar kost een vergunning rond de 30 euro. Ook kun je een speciale vakantievergunning kopen (geldig van juni tot eind september). De prijs hiervan ligt gemiddeld ook rond de 30 euro.

Interesse in La Victoire?