La Germondiere

La Germondiere straalt het liefelijke uit van het Franse platte land, het is een kleine gemeenschap waar een huis of acht bij elkaar liggen. Om het meer liggen weilanden en de koeien kijken je nieuwsgierig aan als je langs loopt en lopen vaak een stukje met je mee. Alles ademt hier rust en ontspanning uit. Simon en Julie hebben, na een lange zoektocht besloten zij zich voorgoed te vestigen in La Germondiere. Het zijn enorm aardig en lieve mensen die hun draai meer dan gevonden hebben in dit deel van Frankrijk. Vanaf april tot half oktober wonen ze zelf in een grote toer caravan met hun honden, buiten deze periode trekken ze één van de huizen in. Hierdoor is gite de la prairie niet het gehele jaar beschikbaar voor verhuur.

Previous
Next

Dit huur je niet exclusief en Simon en Tee hebben graag echtparen tenzij er 2 gezinnen de accommodatie(s) boeken. Hou er wel rekening mee dat er voor de plaatselijke vissers zo nu en dan dagkaarten verkocht worden.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Op het terrein van La Germondiere staan twee bungalows en er is een plek waar caravans of campers kunnen staan. Dit laatste wel zonder verdere faciliteiten.

Gite de la Prairie heeft een kleinere omheinde tuin met uitzicht op het water. De slaapkamer vindt U op de eerste verdieping. Er is echter ook een mogelijkheid om met 4 personen hier te verblijven. Daarvoor staat er een slaapbank in de woonkamer.

In de keuken vindt U een gasstel (4 pitten), koelkast met vriesgedeelte, wasmachine, magnetron, ketel, koffiezetapparaat, wok grill en zelfs een fohn. In de tuin staat een barbecue klaar, tezamen met tuinmeubes.

In de Gite de L’etang kunt U genieten in een grotere tuin met meerdere luxe stoelen en een barbecue. De gite is gelijkvloers en compleet ingericht. Er zijn twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Dat maakt deze gite geschikt voor maximaal 5 personen.

Previous
Next

Prijzen

Gite de L’etang

Laagseizoen: €405,- Hoogseizoen: €579,- Naseizoen: €546,-

Gite de la Prairie

Laagseizoen: €399,- Hoogseizoen: €499,- Naseizoen: €431,-

  • Per boeking wordt een borg in rekening gebracht van 150 Euro
  • De prijs is gebaseerd op 4 personen, indien er extra personen verblijven komt er een toeslag bovenop van 45 Euro per persoon per week.
  • Toeristenbelasting is verplicht en is 75 cent per persoon per nacht (cash te voldoen).
  • Elektriciteit is inclusief tot 8 kilo wat per dag   Boven de 8kw zullen we een toeslag moeten berekenen van 20 Euro cent per kw.
  • U dient de gite achter te laten zoals u hem heeft aangetroffen, doet u dit niet dan zullen we 50 Euro van de borg niet terug betalen.

Interesse in La Germondiere?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief