Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

La Froterie

Twee jaar lang hebben Haith en Lise gezocht naar de perfecte plek waar ze een nieuw leven konden opbouwen. In 2017 was het zo ver en kwamen ze La Froterie tegen. Er is flink wat tijd gaan zitten in alle werkzaamheden maar in april 2019 was het dan toch klaar en kon er vanaf deze locatie gevist gaan worden.

In dit luxe, voor zes personen, ingerichte huis kunt U naar hartelust vakantie vieren. Zelf bepalen wanneer U wilt vissen? U kunt uw hart ophalen op deze locatie, waar U met maximaal 4 vissers (3 hengels per visser) zelf kunt bepalen wanneer U de hengels uit gooit.

 
Previous
Next

Een geweldige accommodatie voorzien van alle luxe met zelfs een zwembad, nog weinig hengeldruk (geopend in April 2018) en ideaal voor families.

– Rene, Fransekarpers.nl

ultimate lake

Informatie

Accommodatie

Een volledig ingericht huis voor zes personen  met onder andere centrale verwarming, een houtkachel, slaapkamer met dubbel bed, slaapkamer met twee losse bedden en in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en de handdoeken liggen al klaar. De slaapkamers hebben beiden een eigen badkamer met luxe douche.

De grote woonkamer is voorzien van een televisie (Engels) met dvd speler. In de keuken vindt U een eethoek voor zes personen, groot fornuis, dubbele koelkast mét vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. 

Deze accommodatie is voorzien van een tuin (met omheining), tuinmeubilair en wederom een tafel voor zes personen. In de tuin kunt U ook een barbecue vinden.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €1470,- per week
  • 6 personen (maximaal 4 vissers).
  • €200,- borg.
  • €0,60 toeristenbelasting per persoon, per dag.
  • Geen toeristenbelasting voor personen onder de 18.
  • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van 10%.
  • 6 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in La Froterie?

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief