La Croze gite Monet

Welkom op La Croze, een (nieuwe) bestemming van Fransekarpers rechtstreeks aan de rivier de Lot met 3 geweldige accommodaties.

Het is nu mogelijk om via Fransekarpers niet één, niet twee maar drie accommodaties te boeken onder één dak rechtstreeks aan de rivier de lot.

Zo kunt op vakantie met uw vrienden en familie en toch een beetje privé hebben en samen van al het moois te genieten op dit luxe domein. U kunt op onze tennisbaan een tennistoernooitje gaan spelen, een dag met zijn allen rond het zwembad hangen maar ook is het mogelijk om u terug te trekken in uw eigen accommodatie of privéterras.

Previous
Next

Het bootje wat voor de gasten te huur is, is perfect om eens een nachtje vanaf te vissen en bied slaapgelegenheid voor 2 personen (wel even zelf een slaapzakje meenemen). Een unieke vakantie aan de oever van deze rivier wordt hier nog specialer door en stelt u in gelegenheid om op plekken te vissen die anders buiten bereik liggen.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

De blikvanger in Gite Monet is de openhaard, daaromheen is in deze grote woonkamer een gezellig zitje gecreëerd met stoelen een zitbank en een TV.

De kamer heeft een luxe keuken met o.a. een combimagnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Natuurlijk mag bij dit alles de eethoek niet ontbreken die is geschikt voor 6 personen.

Er zijn 3 ruime slaapkamers in de gite en 2 luxe badkamers, de gite heeft een eigen terras aan de rivier en op onze binnenplaats is ook een heerlijk zitje.

Het spreekt voor zich dat ons zwembad vrij toegankelijk is voor al onze gasten, u dient dit echter wel te delen met de gasten van de andere accommodaties.

La Croze heeft ook een eigen tennisbaan waar u gebruik van mag maken.

Previous
Next

Prijzen

  • Prijs per week 695 Euro (April)
  • Prijs per week 795 Euro (Mei)
  • Prijs per week 895 Euro (Juni)
  • Prijs per week 1195 Euro (Juli & Augustus)
  • Prijs per week 895 Euro (September)
  • Prijs per week 795 (Euro Oktober)
  • November en December op aanvraag en voor de winterperiode hanteren we speciale tarieven, informeer hier gerust naar.
Bij twee aaneengesloten weken 5% korting op de verhuurprijs.
Bij drie aaneengesloten weken 10% korting op de verhuurprijs.

Schoonmaakkosten (verplicht 75 Euro)

Borg 250 Euro

Gebruik wasmachine is inbegrepen

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in La Croze gite Monet

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief