La Croze gite Monet

Welkom op La Croze, een (nieuwe) bestemming van Fransekarpers rechtstreeks aan de rivier de Lot met 3 geweldige accommodaties.

Het is nu mogelijk om via Fransekarpers niet één, niet twee maar drie accommodaties te boeken onder één dak rechtstreeks aan de rivier de lot.

Zo kunt op vakantie met uw vrienden en familie en toch een beetje privé hebben en samen van al het moois te genieten op dit luxe domein. U kunt op onze tennisbaan een tennistoernooitje gaan spelen, een dag met zijn allen rond het zwembad hangen maar ook is het mogelijk om u terug te trekken in uw eigen accommodatie of privéterras.

Previous
Next

Het bootje wat voor de gasten te huur is, is perfect om eens een nachtje vanaf te vissen en bied slaapgelegenheid voor 2 personen (wel even zelf een slaapzakje meenemen). Een unieke vakantie aan de oever van deze rivier wordt hier nog specialer door en stelt u in gelegenheid om op plekken te vissen die anders buiten bereik liggen.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

De blikvanger in Gite Monet is de openhaard, daaromheen is in deze grote woonkamer een gezellig zitje gecreëerd met stoelen een zitbank en een TV.

De kamer heeft een luxe keuken met o.a. een combimagnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Natuurlijk mag bij dit alles de eethoek niet ontbreken die is geschikt voor 6 personen.

Er zijn 3 ruime slaapkamers in de gite en 2 luxe badkamers, de gite heeft een eigen terras aan de rivier en op onze binnenplaats is ook een heerlijk zitje.

Het spreekt voor zich dat ons zwembad vrij toegankelijk is voor al onze gasten, u dient dit echter wel te delen met de gasten van de andere accommodaties.

La Croze heeft ook een eigen tennisbaan waar u gebruik van mag maken.

Previous
Next

Prijzen

  • Prijs per week 695 Euro (April)
  • Prijs per week 795 Euro (Mei)
  • Prijs per week 895 Euro (Juni)
  • Prijs per week 1195 Euro (Juli & Augustus)
  • Prijs per week 895 Euro (September)
  • Prijs per week 795 (Euro Oktober)
  • November en December op aanvraag en voor de winterperiode hanteren we speciale tarieven, informeer hier gerust naar.
Bij twee aaneengesloten weken 5% korting op de verhuurprijs.
Bij drie aaneengesloten weken 10% korting op de verhuurprijs.

Schoonmaakkosten (verplicht 75 Euro)

Borg 250 Euro

Gebruik wasmachine is inbegrepen

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Vissen op de lot, soms ben je verliefd op de rivier en hou je ervan, soms kan je de rivier wel vervloeken. Het stelt wel wat eisen aan je materiaal, zo is gevlochten lijn met een goede voorslag (mag best 100 meter zijn) aan te bevelen. Grote vissen dien je bij voorkeur vanuit de boot te drillen. In zijn algemeenheid zwemt de wat kleinere karper wat meer langs de kant (hier zijn ze veilig voor de meerval). Door bovenstaande zin weet je dat je de meerval dus vooral in het midden kan haken, dit gaat ook op voor de grotere karpers (alhoewel die ook langs de kant te haken zijn).

Wilt u de unieke beleving van het vissen vanaf een boot, wij hebben een mooi bootje met 7 pk motor, slaapplekken, aansluitpunten voor een koelbox, oplaadpunten voor uw telefoon die we verhuren aan onze gasten.

We verhuren de boot per dag, de eerste dag kost u 75 Euro en is inclusief benzine, iedere opvolgende dag is de boot 50 Euro en zit er geen benzine bij. (Wij van Fransekarpers hebben zelf een nacht op de boot doorgebracht en het is een unieke ervaring om vanaf de boot op de mooiste plekjes aan de lot te vissen).

Bij La Croze maken we gebruik van lot-baits, een in Nederland geproduceerd aas volgens hoge kwaliteitseisen. U dient uw aas wel tijdig te bestellen, we laten alles vers uit Nederland overkomen.

Het is openbaar water, een vergunning is dus verplicht, een vergunning is vaak te verkrijgen bij de plaatselijke tourist info en ook bij enkele tabacs.

Een vakantievergunning kost per week 32,50 (prijs 2019) en geeft recht op het vissen in de nacht en dag met 4 hengels.

Interesse in La Croze gite Monet

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?