Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

La Croze gite Monet

Welkom op La Croze, een bestemming van Fransekarpers rechtstreeks aan de rivier de Lot met 3 geweldige accommodaties waarvan twee gescheidden zijn door een tussendeur die op slot kan. Ideaal voor twee gezinnen die samen op stap willen maar ook iets van privacy willen.

Het is nu mogelijk om via Fransekarpers niet één, niet twee maar drie accommodaties te boeken onder één dak rechtstreeks aan de rivier de lot.

Zo kunt op vakantie met uw vrienden en familie en toch een beetje privé hebben en samen van al het moois te genieten op dit luxe domein. U kunt op onze tennisbaan een tennistoernooitje gaan spelen, een dag met zijn allen rond het zwembad hangen maar ook is het mogelijk om u terug te trekken in uw eigen accommodatie of privéterras.

Previous slide
Next slide

Vlak voor een barrage, bij warm weer liggen de vissen hier heel graag omdat er hier enorm veel zuurstof in het water zit.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

De blikvanger in Gite Monet is de openhaard, daaromheen is in deze grote woonkamer een gezellig zitje gecreëerd met stoelen een zitbank en een TV.

De kamer heeft een luxe keuken met o.a. een combimagnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Natuurlijk mag bij dit alles de eethoek niet ontbreken die is geschikt voor 6 personen.

Er zijn 3 ruime slaapkamers in de gite en 2 luxe badkamers, de gite heeft een eigen terras aan de rivier en op onze binnenplaats is ook een heerlijk zitje.

Het spreekt voor zich dat ons zwembad vrij toegankelijk is voor al onze gasten, u dient dit echter wel te delen met de gasten van de andere accommodaties.

La Croze heeft ook een eigen tennisbaan waar u gebruik van mag maken en is het mogelijk om les te krijgen in Pilatus en yoga. Geen zin om te koken, geen probleem op verzoek schotelt Barbara (eigenaar) u een heerlijke Franse maaltijd voor.

Previous slide
Next slide

Prijzen

  • Prijs per week 795 Euro (April)
  • Prijs per week 895 Euro (Mei)
  • Prijs per week 995 Euro (Juni)
  • Prijs per week 1395 Euro (Juli & Augustus)
  • Prijs per week 895 Euro (September)
  • Prijs per week 785 (Euro Oktober)

Prijzen inclusief beddengoed, hand en theedoeken. Handdoeken (1 kleine en 1 grote zijn te huur voor € 7,50

Schoonmaakkosten (verplicht 100 Euro)

Borg 250 Eurocash bij aankomst

Gebruik wasmachine./droger is inbegrepen

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in La Croze gite Monet

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl