La Croze gite Renoir

La Croze heeft 3 accommodaties aan de lot.

Daarmee kunnen we dus 3 gezelschappen op één en dezelfde plek aan de rivier kwijt. Naat Renoir kunt u ook gite Matisse en gite Monet boeken.

Familie, (vis)vrienden kunnen dus gezamenlijk op (vis)vakantie en toch ieder zijn eigen accommodatie en privacy hebben en toch samen op vakantie gaan.

Één van deze accommodaties is Gite Renoir en is geschikt voor 4 personen. Gite Renoir ligt op de eerste verdieping en heeft twee terassen.

Previous
Next

Op weg naar Cahors kom je een aantal wijnchateaus tegen, stop er eens en koop een lekker wijntje. Daarna door naar Cahors om in een speciaalzaak een paar heerlijke Franse kaasjes te kopen en bij de warme bakker een stokbroodje. En dan kom je langs dat leuke en gezellige terras en jullie besluiten om hier wat te eten en te drinken. Het stokbroodje met de wijn en kaas is ruim voldoende als avondmaaltijd en je ziet langzaam de zon ondergaan met dit heerlijke wijntje. Morgen nog eens terug, nog maar een paar flesjes kopen

– Rene, Fransekarpers.nl

La Croze luxe visavakantie

Informatie

Accommodatie

Gite Renoir ligt op de eerste verdieping en heeft twee terrassen waarvan één met uitzicht op de rivier. Er is een gezellige zitkamer met een bank en stoelen en er staat een televisie maar u zult in de praktijk lekker genieten van het uitzicht vanaf het terras over de rivier.

Er is een keuken/eetkamer en die is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 slaapkamers en er is één badkamer.

Het spreekt voor zich dat ons zwembad vrij toegankelijk is voor al onze gasten, u dient dit echter wel te delen met de gasten van de andere accommodaties. La Croze heeft ook een eigen tennisbaan waar u gebruik van mag maken.

Previous
Next

Prijzen

Prijs per week 495 Euro (April)

Prijs per week 595 Euro (Mei)

Prijs per week 695 Euro (Juni)

Prijs per week 895 Euro (Juli & Augustus)

Prijs per week 695 Euro (September)

Prijs per week 595 (Euro Oktober)

November en December op aanvraag en voor de winterperiode hanteren we speciale tarieven, informeer hier gerust naar.

Bij twee aaneengesloten weken 5% korting op de huurprijs.

Bij drie aaneengesloten weken 10% korting op de huurpijs.

Schoonmaakkosten (verplicht 65 Euro)

Borg 250 Euro

Gebruik wasmachine is inbegrepen

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

In de omgeving zijn vele terrassen en restaurantjes waar u heerlijk kunt zitten om wat te

Wilt u de unieke beleving van het vissen vanaf een boot, wij hebben een mooi bootje met 7 pk motor, slaapplekken, aansluitpunten voor een koelbox, oplaadpunten voor uw telefoon die we verhuren aan onze gasten.

We verhuren de boot per dag, de eerste dag kost u 75 Euro en is inclusief benzine, iedere opvolgende dag is de boot 50 Euro en zit er geen benzine bij. (Wij van Fransekarpers hebben zelf een nacht op de boot doorgebracht en het is een unieke ervaring om vanaf de boot op de mooiste plekjes aan de lot te vissen).

Op La Croze maken we gebruik van lot-baits, een in Nederland geproduceerd aas dat we onze klanten aanbevelen. Aangezien we het aas altijd vers laten aanvoeren dient u het aas wel tijdig te bestellen.

 

Het is openbaar water, een vergunning is dus verplicht, een vergunning is vaak te verkrijgen bij de plaatselijke tourist info en ook bij enkele tabacs.

Een vakantievergunning kost per week 32,50 (prijs 2019) en geeft recht op het vissen in de nacht en dag met 4 hengels.

Interesse La Croze gite Renoir