Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

La Croze gite Renoir

La Croze heeft 3 accommodaties aan de lot.

Daarmee kunnen we dus 3 gezelschappen op één en dezelfde plek aan de rivier kwijt. Naat Renoir kunt u ook gite Matisse en gite Monet boeken.

Familie, (vis)vrienden kunnen dus gezamenlijk op (vis)vakantie en toch ieder zijn eigen accommodatie en privacy hebben en toch samen op vakantie gaan.

Één van deze accommodaties is Gite Renoir en is geschikt voor 4 personen. Gite Renoir ligt op de eerste verdieping aan de binnenplaats en heeft twee terassen.

Previous slide
Next slide

Op weg naar Cahors kom je een aantal wijnchateaus tegen, stop er eens en koop een lekker wijntje. Daarna door naar Cahors om in een speciaalzaak een paar heerlijke Franse kaasjes te kopen en bij de warme bakker een stokbroodje. En dan kom je langs dat leuke en gezellige terras en jullie besluiten om hier wat te eten en te drinken. Het stokbroodje met de wijn en kaas is ruim voldoende als avondmaaltijd en je ziet langzaam de zon ondergaan met dit heerlijke wijntje. Morgen nog eens terug, nog maar een paar flesjes kopen

– Rene, Fransekarpers.nl

La Croze luxe visavakantie

Informatie

Accommodatie

Gite Renoir ligt op de eerste verdieping en heeft twee terrassen. Er is een gezellige zitkamer met een bank en stoelen en er staat een televisie maar u zult in de praktijk lekker genieten buiten van het Franse leven en de rust.

Er is een keuken/eetkamer en die is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 slaapkamers en er is één badkamer.

Het spreekt voor zich dat ons zwembad vrij toegankelijk is voor al onze gasten, u dient dit echter wel te delen met de gasten van de andere accommodaties. La Croze heeft ook een eigen tennisbaan waar u gebruik van mag maken.

Tevens is het mogelijk om een les of meerdere in Pilatus en/of Yoga te volgen van Barbara de gastvrouw die volledig gediplomeerd is om deze lessen te geven.

Heeft u even geen zin in te koken? Geen probleem, er zijn zat heerlijke restaurants in de buurt. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de kookkunsten van Barbara tegen schappelijke prijzen.

 

Previous slide
Next slide

Prijzen

Prijs per week 595 Euro (April)

Prijs per week 695 Euro (Mei)

Prijs per week 795 Euro (Juni)

Prijs per week 1095 Euro (Juli & Augustus)

Prijs per week 795 Euro (September)

Prijs per week 695 (Euro Oktober)

Schoonmaakkosten (verplicht 65 Euro)

Borg 250 Euro (cash bij aankomst)

Gebruik wasmachine/droger is inbegrepen

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse La Croze gite Renoir

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl