Etang Maison Verre

Etang Maison Verre is een meer dat ooit tot het voormalige Millers complex behoorde en is 7 jaar geleden in het bezit gekomen van Billy en Andrea. Sinds de aankoop hebben ze hard gewerkt om het meer en de accommodatie op de huidige standaard te krijgen. Het resultaat mag er wezen! Een luxe accommodatie met plek voor 4 personen.

De glaswand die even hoog is als het pand kan geheel open en kijkt uit over de eiken aan de overkant van het meer. Daar gaat iedere avond de zon onder en dat geeft een geweldig schouwspel. 

Previous
Next

Waar karpervissen en luxe elkaar ontmoeten. Schuifpui kan over de hele breedte open. Er zijn hier 3 meren, 1 karpermeer een meer met echt grote meerval en dan nog een meer dat vol zit met kleine karpertjes. Dit kan een week exclusief voor U zijn.

– Rene, Fransekarpers.nl

ultimate lake

Informatie

Accommodatie

Etang Maison Verre is een volledig gerenoveerde accommodatie met direct uitzicht op het karpermeer. De voorgevel kan volledig open. De keuken is open en voorzien van luxe apparatuur (gasfornuis, oven, grill, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer). 

Er zijn twee slaapkamers met plek voor 4 personen, een kamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden. Er is televisie middels een satelliet (Engels), dvd speler met dvd’s en het zitgedeelte bij de haar, is open. In het bijgebouw kunt U een wasmachine vinden,

Aan de voorkant van de bungalow is een overdekt terras met tuinmeubilair en een schuurtje waar Uw spullen opgeboren kunnen worden. Er is plaats voor twee stretchers en U kunt ook vanuit het schuurtje vissen. 

Keukentextiel is aanwezig, handdoeken dient U zelf mee te nemen.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, dus u bent hier alleen met uw eigen gezelschap.

Dit water is het gehele jaar geopend en kost €1785,- per week.
 

U dient zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering

Interesse in Etang Maison Verre

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief