Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Etang Maison Verre

Etang Maison Verre is een meer dat ooit tot het voormalige Millers complex behoorde en is 7 jaar geleden in het bezit gekomen van Billy en Andrea. Sinds de aankoop hebben ze hard gewerkt om het meer en de accommodatie op de huidige standaard te krijgen. Het resultaat mag er wezen! Een luxe accommodatie met plek voor 4 personen.

De glaswand die even hoog is als het pand kan geheel open en kijkt uit over de eiken aan de overkant van het meer. Daar gaat iedere avond de zon onder en dat geeft een geweldig schouwspel. 

Previous slide
Next slide

Waar karpervissen en luxe elkaar ontmoeten. Schuifpui kan over de hele breedte open. Er zijn hier 3 meren, 1 karpermeer een meer met echt grote meerval en dan nog een meer dat vol zit met kleine karpertjes. Dit kan een week exclusief voor U zijn.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Etang Maison Verre is een volledig gerenoveerde accommodatie met direct uitzicht op het karpermeer. De voorgevel kan volledig open. De keuken is open en voorzien van luxe apparatuur (gasfornuis, oven, grill, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer). 

Er zijn twee slaapkamers met plek voor 4 personen, een kamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden. Er is televisie middels een satelliet (Engels), dvd speler met dvd’s en het zitgedeelte bij de haar, is open. In het bijgebouw kunt U een wasmachine vinden,

Aan de voorkant van de bungalow is een overdekt terras met tuinmeubilair en een schuurtje waar Uw spullen opgeboren kunnen worden. Er is plaats voor twee stretchers en U kunt ook vanuit het schuurtje vissen. 

Keukentextiel is aanwezig, handdoeken dient U zelf mee te nemen.

Previous slide
Next slide

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, dus u bent hier alleen met uw eigen gezelschap.

Dit water is het gehele jaar geopend en kost €2225,- per week.
 

U dient zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering

Interesse in Etang Maison Verre

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl