Etang Maison Verre

Etang Maison Verre is een meer dat ooit tot het voormalige Millers complex behoorde en is 7 jaar geleden in het bezit gekomen van Billy en Andrea. Sinds de aankoop hebben ze hard gewerkt om het meer en de accommodatie op de huidige standaard te krijgen. Het resultaat mag er wezen! Een luxe accommodatie met plek voor 4 personen.

De glaswand die even hoog is als het pand kan geheel open en kijkt uit over de eiken aan de overkant van het meer. Daar gaat iedere avond de zon onder en dat geeft een geweldig schouwspel. 

Previous
Next

Waar karpervissen en luxe elkaar ontmoeten. Schuifpui kan over de hele breedte open. Er zijn hier 3 meren, 1 karpermeer een meer met echt grote meerval en dan nog een meer dat vol zit met kleine karpertjes. Dit kan een week exclusief voor U zijn.

– Rene, Fransekarpers.nl

ultimate lake

Informatie

Accommodatie

Etang Maison Verre is een volledig gerenoveerde accommodatie met direct uitzicht op het karpermeer. De voorgevel kan volledig open. De keuken is open en voorzien van luxe apparatuur (gasfornuis, oven, grill, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer). 

Er zijn twee slaapkamers met plek voor 4 personen, een kamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden. Er is televisie middels een satelliet (Engels), dvd speler met dvd’s en het zitgedeelte bij de haar, is open. In het bijgebouw kunt U een wasmachine vinden,

Aan de voorkant van de bungalow is een overdekt terras met tuinmeubilair en een schuurtje waar Uw spullen opgeboren kunnen worden. Er is plaats voor twee stretchers en U kunt ook vanuit het schuurtje vissen. 

Keukentextiel is aanwezig, handdoeken dient U zelf mee te nemen.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, dus u bent hier alleen met uw eigen gezelschap.

Dit water is het gehele jaar geopend en kost €1785,- per week.
 

U dient zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering

Er zijn bomen gekapt om meer licht tot het water door te laten, er is om het meer een drainage systeem aangelegd met filters om het slib wat kan ontstaan zo af te voeren via de nieuw aangelegde sloot. Door de bomen die gekapt zijn is de hoeveelheid bladeren die lagen te rotten dramatisch verminderd. In 2015 is het meer geleegd en alle vis is verwijderd en elders uitgezet.De slib is verwijderd en het meer is waar mogelijk dieper gemaakt. De vervolg stap was het plaatsen van een paar lelieveldjes.

Vervolgens is er gedurende twee jaar niets gebeurt, tot begin 2017 toen is er karper uitgezet en met een uitgekiend voerprogramma van pellets worden de vissen snel groter en zwaarder. Natuurlijk hebben Billy en Andrea de plannen van het meer niet zelf bedacht maar hebben de beste mensen in de omgeving ingehuurd op het gebied water, beheer, inrichting van het meer, kwekers en onderhoud.

Er is een dubbele stek gemaakt voor de bungalow, maar u mag ook uw bivy ergens plaatsen op een plek naar keuze. Naast dit karpermeer is er nog het meertje waar u op meerval kan vissen (ik zeg, stukkie kipfilet aan de haak), het meertje is 0,8 hectare met enorm grote meervallen, er liggen een paar kleine eilandjes en er zijn stekken gecreëerd waarvan u kunt vissen en de vis kan wegen. Om bij dit meertje te komen, linksaf het bruggetje over (uit het zicht van het huis)Hebben Billy en Andrea hulp gehad en gezocht bij het meer, voor de accommodatie hebben ze dit niet gedaan, Andrea heeft namelijk een studie gevolgd op het gebied van zakelijke gastvrouw, Andrea weet dus wat gasten voor een eisen stellen.

En vanuit wat gasten eisen is het huis aangepast naar een hoge standaard waardoor gasten zich hier thuis voelen, welkom zijn en de nodige luxe om zich heen hebben, ook voor een visvakantie.De testsessies zijn achter de rug, de eerste gasten zijn geweest, we zijn benieuw wat de klanten van Fransekarpers.nl van deze accommodatie vinden.

Op aanvraag beschikbaar

Interesse in Etang Maison Verre

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?