Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Etang Cache

Etang Cache is pas open sinds 2010 en hier liggen zeker mogelijkheden voor u om een PB te verkrijgen. Er zit een mooi bestand aan oude karpers die al jaren in dit 250 jaar oude meer rond zwemmen. De vertaling van Etang Cache is “het verborgen meer”, mogelijk heeft dit meer voor u een aantal verborgen schatten.  Op dit terrein vindt U een douche, toilet, Keuken en barbecue ruimte. Was- en boodschappenservice mogelijk mogelijk. Tevens een kleine tourcaravan met slaapplaats voor 2 personen.

Previous slide
Next slide

Oftewel de hidden lake, en geloof me, dit meer ligt rustig en afgelegen. Een bivy water (bivy, stoel en stretcher kan je thuislaten, die staan al voor je klaar). Dit is één van de meest onderschatte wateren die er is, en de vissen, die worden groot en groter. Er zijn er inmiddels al 5 die net over de 25 kilo heen gaan of deze aantikken.

– Rene, Fransekarpers.nl

Karpervissen op betaalwater in Frankrijk, boek nu!

Informatie

Prijzen

Voor €350,- per week per visser kunt u hier vissen.

Midweken mogelijk alleen op aanvraag.

Exclusief afhuren kost €1225,-

Wanneer uw boeking bevestigd is dient u binnen twee weken een aanbetaling te doen van €100,- per persoon.

Het restant bedrag dient 4 weken voordat uw vakantie begint te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Indien u hengelsportmateriaal huurt dan dient u een borg te betalen van €50,- die u na afloop weer terugkrijgt bij het inleveren van het materiaal.

U dient zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering en een reisverzekering.

Previous slide
Next slide

Interesse in Etang Cache?

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl