Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

les etangs du cerf

Een nieuwe bestemming voor 2022 bij Fransekarpers vol met luxe en ruimte. U heeft hier de beschikking over een luxe accommodatie en voor u en uw gezelschap de beschikking over 3 vismeren met elke zijn eigen karakter en bewoners.
 
We hebben hier Lily lake, Iris lake en het enorm wierrijke Bambolake dit alles met een accommodatie die voorzien is van alle gemakken die een visvakantie meer dan de moeite waard maken.
 
 
Previous
Next

Totaal 3.5 Ha Water verdeeld over 3 meren met een luxe accommodatie met uitzicht over het grootste meer en zwemgelegenheid

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Er zijn 2 slaapkamers beide met 2 persoonsbedden, 1 slaapkamer kijkt uit over het meer, de andere kijkt uit over het land. Er is een grote badkamer met toilet (toiletpapier en handdoeken kunt u thuis laten dit wordt verstrekt).

Een keuken met werkelijk alle gemakken, we noemen een groot fornuis, waterkoker, koffiezetter, vaatwasser (zelfs de vaatwastabletten hoeft u niet te kopen), magnetron, broodrooster, koelkast  en  wasmachine (ja ja inclusief wasmiddel).

Buiten is er een groot overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van u maaltijd met uitzicht op het meer. Natuurlik ontbreekt hier een grote woonkamer niet met een openhaard, eethoek en gezellig zithoek. Een smart TV (Engels) ontbreekt hier niet.

Vanaf het terras kunt u via een pad naar het bovengrondse zwembad lopen. Het zwembad heeft een heerlijk uitzicht over lilylake en er staan luxe stoelen om lekker te zonnen. Hier is tevens een heerlijk zitje gemaakt en de BBQ. De grote dubbele stek lig hier ook, dus zwemmen, vissen en BBQ bij de laatste zonnenstralen is hier een waar feest.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. U heeft de 3 vismeren en circa 6.5 Ha land voor u zelf (de eigenaren wonen op het terrein en zijn indien gewenst op afroep beschikbaar)

  • €1480,- per week
  • 4 personen (maximaal 4 vissers).
  • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van € 350,-
  • 6 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse les etangs du cerf

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief