Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

La Petite Coquais

U verblijft hier in pure luxe, een oude compleet gerenoveerde boerenschuur uit de 18e eeuw. Waar moeten we beginnen met schrijven, de accommodatie of dat u hier 3 meren beschikbaar heeft voor u en uw gezelschap.

De accommodatie is geschikt voor 6 personen en heeft drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Dit alles ligt op een stukje Frans paradijs van 6.5 Hectare grond met dus 3 meren waar voor een ieder het heerlijk vertoeven is.

Het grootste meer is 1,5 Hectare en zit vol met vis!

 

Previous slide
Next slide

Bijna alles is mogelijk hier, u kunt een springkussen huren in de vorm van een kasteel, lekker in de jacuzzi, of gewoon vissen in één van de 3 meren 

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een paradijsje voor maximaal 6 personen met een compleet ingerichte keuken met zelfs 2 koffiemachines (Dolce Gusto en een baristo-achtige machine).

Tevens een vijfpits gadfornuis met wokbrander, oven, vaatwasser, grote koel/vries combi. In het hele huis (en op het terras) is wi-fi. Verder noemen we de DVD speler, bordspelletjes en een heerlijke tuin waar een geweldige BBQ voor u klaar staat.

De eetkamer heeft openslaande deuren naar het mooie terras, waar het ook mogelijk is om lekker overkapt te dineren of een wijntje te drinken. Wilt u toch wat doen, we hebben een heerlijke echte Franse Jeu de Boulesbaan in onze tuin.

Dries slaapkamers, met ieder zijn eigen badkamer met design wastafel, toilet en douche. Één van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamers hebben beide twee éénpersoonsbedden.

Hier kunt u iedere dag met uw kinderen een rondje maken over het terrein van 6.5 Hectare met bossen, weilanden (met schapen en paarden), of samen met de kinderen ’s morgens verse eieren rapen voor het ontbijt.

Daarnaast heeft u de beschikking over drie vismeren met op het grootste meer (gras)karpers, steur en roofvis zoals snoek en baars.

Er is een meer waar u achter de meerval kan jagen of één van de aanwezige karpers kan proberen te vangen.

Hier vakantievieren is een feestje, op verzoek is er in de zomermaanden een opset zwembadje beschikbaar voor de kinderen en u kunt hier (per dag) een springkussen huren in de vorm van een kasteel.

Previous slide
Next slide

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap in de accommodatie en op de drie meren.

  • U huurt dit meer en accommodatie af voor € 1350,- per week.
Borg is € 200,- per verblijf met een maximum van 6 personen waaronder 3 vissers, eventuele 4e visser op aanvraag.
 

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in La Petite Coquais

Fransekarpers is ermee gestopt, op mail wordt niet meer gereageerd, een aantal wateren zijn overgenomen door Carpspots, we verwijzen u graag naar de website van Carpspots.

www.carpspots.nl