Commons

Commons heeft zijn naam te danken aan de enrorme Schubkarpers die hier rond zwemmen. De topvis was afgelopen jaar (2019) ruim 28 kg met daaronder een aantal vissen die dit gewicht benaderde.

Natuurlijk zitten er op dit meer ook grote spiegelkarpers maar die blijven in gewicht toch een twee kilo achter bij de zware schubkarpers. Zoals op de meeste Franse meren zwemmen er ook hier meervallen rond met een gewicht tot 46 kg. In principe wordt dit meer elk jaar genet en wordt de kleine vis verwijderd, ondanks dat willen er nog wel eens kleine meervalletjes gevangen worden.

Previous
Next

In 2019 was één op de zes vissen een veertiger, over het gehele seizoen genomen had iedere visser iedere dag 1 vis. Van iedere 10 vissen waren er 8 boven de 30 pond.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Een houten chalet met dubbel glas van 45 vierkante meter is voor een week van u. Er is voor de koudere maanden verwarming en natuurlijk een compleet ingerichte keuken.

Het Chalet is voorzien van douche, toilet en twee slaapkamers. Op een vismeer mag een vriezer voor uw aas niet ontbreken dus deze is naast een koelkast, magentron en gasfornuis ook aanwezig.

Er kunnen 4 personen slapen, twee in de slaapkamer en twee op de bank in de huiskamer die omgebouwd kan worden tot een 2 persoonsbed.

Buiten is er een terras met meubelen en een grote stek om vanf te vissen.

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap.

  • €1850,- per week tot 4 personen
  • €1980,- per week tot 5 personen
  • €2115,- per week tot 6 personen
  • € 70,- per week niet vissende gast
  • Binnen 1 week verwachten wij een aanbetaling van 30%.
  • Bij aankomst dient u €200,- borg te betalen, deze krijgt u terug na controle als alles in orde is bevonden en schoon en opgeruimd is.
  • 10 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Commons?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief