Carp Quarry

Carp Quarry is gevestigd op een terrein wat tot 1938 dienst deed als graniet groeve en wordt gevoed door ondergrondse bronnen. aan de ene kant van het meer zijn de stekken, en aan de andere kant van het meer zijn de dertig meter hoge granietrotsen.

De rotsen zijn het jachtgebied van roofvogels, neem dus een verrekijker mee en als het even kan een camera met goede zoomlens.

Previous
Next

Een oude granietgroeve, met heel diep water en zo mooi gelegen, voor mij nog steeds één van de mooiste wateren uit het bestand van Fransekarpers. Maar ook één van de moeilijkste. Wil je vissen in en je verbazen over de bijzondere omgeving? Dan is dit de plek voor jou.

– Rene, Fransekarpers.nl

carp quarry

Informatie

Accommodatie

Op 130 meter van het meer (aan een b-weg) ligt dit compleet huis. Er is plek voor 6 personen en heeft drie slaapkamers met tweepersoons bedden. Er is een keuken met vaatwasser, wasmachine, gasfornuis, magnetron, koelkast en vriezer aanwezig.

Her huis is in onze ogen niet geschikt voor een gezinsvakantie maar is prima voor een groep vissende vrienden die toch voornamelijk aan de waterkant verblijven. We zien dat de meeste groepen de accommodatie gebruiken om te douchen en het toilet te bezoeken en soms eens af te wassen.

De badkamer is voorzien van een toilet, douche en ligbad.

Buiten vindt U een groot terras met tuinmeubilair.

Previous
Next

Prijzen

Prijs €1000,- voor een week met een maximum van 4 personen. De accommodatie kan 6 personen herbergen, wilt u met extra personen, neem dan contact met ons op.

 

Afwijkende periodes mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Aanvang van uw vakantie altijd vanaf 10 uur, vertrek uiterlijk om 9 uur.

Borg altijd €200,-
Aanbetaling €200,- binnen 3 weken na uw reservering. Het restant dient zes weken voor aanvang van uw vakantie in ons bezit te zijn inclusief de borg.

Denkt u om een reis en annuleringsverzekering.

Interesse in Carp Quarry?

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief